صدای جمهوری اسلامی ایران

مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان كرمان گفت: از سال 61 و عملیات رمضان با ایشان آشنا شدم. مردم برای سردار سلیمانی خیلی مهم بودند و از خانواده های شهید و رزمنده ها و جانبازها در اداره ها دفاع می كرد.

كرمان رصد - به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی رادیو مقاومت، «علی عرب پور» مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان كرمان و از همراهان قدیمی سردار سلیمانی در گفتگو با رادیو مقاومت گفت: از سال 61 و عملیات رمضان با ایشان آشنا شدم. مردم برای سردار سلیمانی خیلی مهم بودند و از خانواده های شهید و رزمنده ها و جانبازها در اداره ها دفاع می كرد.
برای منفعت شخصی خود استفاده ای نبرد و زندگی ساده ای داشت و خداترس بود.
وی ادامه داد: سابقه ندارد كه شخصیت های مهم دنیا تشییع باشكوهی داشته باشند و حتی در كرمان نیز موجی در اینباره ایجاد شد كه برگرفته از اخلاص ایشان است. وقتی وارد میدان می شد داعشی ها می گفتند كسی توان مقابله با او را ندارد. خیلی از این افراد وقتی مرام و مسلك سردار را شنیده یا دیده بودند به دامن اسلام پناه آوردند.
عرب پور همچنین افزود: سردار سلیمانی نسبت به مال حلال و حرام حساسیت داشت و از ماموریت و اضافه كار استفاده نمی كرد. حاج قاسم مربوط به جناح سیاسی و فكری خاصی نبود و متعلق به یك مكتب بود و باید نگاهمان به ایشان نگاه به یك مكتب باشد.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است