صدای جمهوری اسلامی ایران

مدیر رادیو مقاومت گفت: سبك زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی در برنامه‌های رادیویی باید پایه و اساس قرار گیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رضا كوچك‌زاده مدیر شبكه رادیویی مقاومت در نشستی با حضور عوامل این رادیو در محل روابط عمومی سازمان صداوسیما با اشاره به اهداف راه‌اندازی رادیو مقاومت گفت: با درایت به موقع معاون رئیس رسانه ملی در امور صدا سال گذشته همزمان با ولادت حضرت زینب (س) رادیو مقاومت را با كمك و همه ظرفیت همكاران رادیویی‌ام راه‌اندازی كردیم كه نقشه راه امسال ما شد.

وی افزود: سبك زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در برنامه‌های رادیویی باید پایه و اساس قرار گیرد؛ ما توانستیم سند چشم‌انداز مكتب سردار سلیمانی را آماده كنیم كه از این پس نقشه راه كلید شبكه رادیویی مقاومت خواهد بود و در طول سال تمامی برنامه‌سازان برنامه‌های مختلف رادیویی باید به تبیین گفتمان مقاومت بپردازند.

كوچك‌زاده خاطرنشان كرد: در طول دو سال فعالیت این رادیو البته انتقاد‌هایی هم از سوی مخاطبان و شنوندگان این رادیو بود كه امیدواریم در فصل آینده فعالیت این رادیو نواقص و كمبود‌ها را برطرف كنیم و مطالبات و خواسته‌های برحق مخاطبان را برآورده سازیم و ان‌شاءالله سال آینده كه سومین سال فعالیت رادیو مقاومت خواهد بود در مسیری كه «اشاعه فرهنگ مقاومت» است، قدم برداریم.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است