صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشكی كرمان ضمن اشاره به نوع تعامل و ارتباط عجیب حاج قاسم با نسل جوان اظهار كرد: در شرایطی كه نسل جوان تحت تهاجمات رسانه‌ای غرب و جنگ نرم شناختی قرار گرفته بود، حاج قاسم تعامل و كار كردن با جوانان را یك فریضه الهی و حتی بزرگتر از جنگ می‌دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عارفی، رئیس دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشكی كرمان در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت اظهار كرد: از همان زمان كه جشن تكلیف را در جبهه گرفتم و تكلیف را با جهاد شروع كردم حاج قاسم را می‌شناسم و خاطرات بسیار زیادی با ایشان دارم و به دلیل ارتباط خانوادگی و خویشاوندی تا آخرین سفر حاج قاسم از تهران به كرمان نیز همراه ایشان بودم.

وی درباره نوع تعامل حاج قاسم سلیمانی با اجتماع و مردم‌داری ایشان افزود: حاج قاسم سلیمانی از صفات متضادی برخوردار بودند به این معنا كه در جنگ، شیر میدان اما در محراب عبادت یك انسان كاملاً خاكی و ملتمس در برابر خداوند متعال بودند و ناله‌های سوزناك در عبادت و روحیه بالای جنگی ایشان شاید از نظر فرماندهان جنگی تناسبی با هم نداشته باشد.

رئیس دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشكی كرمان ادامه داد: عده‌ای، جهادگر و نظامی هستند اما لطافت روح ندارند و عده‌ای هم لطافت روح و عرفان دارند اما روحیه جهادگری و نظامی ندارند و قهرمان میدان نبرد نیستند و با مردم نیز تعامل حسنه و دوستانه‌ای ندارند اما حاج قاسم سلیمانی همه این ویژگی‌ها را با هم داشتند. حاج قاسم در میدان سیاست یك انسان سیاسی بسیار قوی و در میدان دیپلماسی نیز یك دیپلمات به تمام معنا بودند.

حجت‌الاسلام عارفی با بیان اینكه اهداف كلی نظام جمهوری اسلامی ایران و مسئله اسلام و تشیع و وحدت برای حاج قاسم سلیمانی بسیار مهم بود، تصریح كرد: نگاه حاج قاسم سلیمانی بزرگتر و بالاتر از جناح سیاسی بود و تحت تأثیر جناح‌های سیاسی قرار نمی‌گرفت.

وی ضمن اشاره به نوع تعامل و ارتباط عجیب حاج قاسم با نسل جوان اظهار كرد: در شرایطی كه نسل جوان تحت تهاجمات رسانه‌ای غرب و جنگ نرم شناختی قرار گرفته است، حاج قاسم سلیمانی به عنوان یك چهره دانشگاهی و شخصیت جامع‌الاطراف، محیط دانشگاه و تعامل و كار كردن با جوانان را یك فریضه الهی و حتی بزرگتر از جنگ می‌دانستند.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است