صدای جمهوری اسلامی ایران

معاون خبر خبرگزاری مهر گفت: آمریكایی‌ها به آنچه از ترور سردار به دنبال‌ش بودند نرسیدند و با شهادت حاج قاسم و ابومهدی فعالیت محور مقاومت متوقف نخواهد شد.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، محمدمهدی رحیمی معاون خبر خبرگزاری در گفتگو با رادیو مقاومت اظهار كرد: سرعت اشغالی كه آمریكا در خاك عراق پی گرفته بود سبب شد نیروهای مقاومت فعالیت خود را در این كشور بیشتر كنند و در این میان درست است كه این نیروها حكومت صدام را نمی‌خواستند اما با اشغال‌گری خارجی نیز مخالف بودند و نمی‌خواستند به بهانه حذف صدام گروه دیگری در قالب آمریكا یا گروه‌های بین‌المللی در عراق مستقر شوند.

وی افزود: گروه های مقاومت عراقی تلاش كردند از راه‌های قانونی اخراج این نیروها را فراهم كنند كه محقق نشد و گروه‌های مقاومت فعالیت ضد آمریكایی خود را آغاز كردند و ضربات دردناكی را به آمریكایی‌ها وارد كردند و با پافشاری‌ها و فعالیت‌های این گروه گرچه با شرط و شروطی مبنی بر حفظ بخشی از نیروهای آمریكایی موفق به اخراج آمریكا از خاك عراق شدند.

رحیمی بیان كرد: با آغاز جنگ سوریه مجدد با تدبیر و طراحی حاج قاسم كه در همه ادوار 24 سال اخیر همراه مردم عراق بودند خصوصا در دوره اشغال‌گری آمریكا دوشادوش آن‌ها برای خروج آمریكایی‌ها طرح‌هایی پیشنهاد و اجرا كرده بودند بستری فراهم شد تا نیروهای مقاومت در سوریه نیز حضور یابند.
معاون خبر خبرگزاری مهر عنوان كرد: حشدالشعبی با فرماندهی سردار سلیمانی توانست در زمان كوتاهی طومار داعش را در عراق در هم پیچد و نقشه‌های پلید این گروه تروریستی را در نطفه خفه كند.

وی اظهارداشت: آمریكا اساسا با هر اقدامی كه از بطن مردم ناشی شود و همراه با روشنگری در خصوص اقدامات آمریكا باشد و نگاه دقیق و شفاف متصل به ولایت و رهبری و نگاه مذهبی و دینی پشت آن باشد به عبارتی از نظر جریانی مقابل آمریكا باشد مخالفت می‌كند و حشدالشعبی نیز از این حیث مستثنی نیست و آمریكائی‌ها این گروه را نقطه مقابل خود می‌دانند.

وی با بیان اینكه داعش ابزاری برای پیاده كردن اهداف آمریكا در منطقه است و ارتش تروریستی ایالات متحده در مواردی مانع ضربات كاری و سنگین به داعش شد، عنوان داشت: برجسته‌ترین نماد امروزی حمایت از مظلوم كه شعار اصلی انقلاب اسلامی بود سردار سلیمانی بود كه تا آخرین لحظه عمر با عزت خود به این اصل پایبند بود. طبیعتا فقدان حاج قاسم و ابومهدی المهندس یك ضربه‌ای به محور مقاومت و ملت ایران و عراق و ملت‌های آزادی‌خواه دنیا است اما مهم این است كه آمریكایی‌ها به آنچه از ترور سردار سلیمانی به دنبال‌ش بودند نرسیدند و با شهادت حاج قاسم و ابومهدی فعالیت محور مقاومت متوقف نخواهد شد و ادامه خواهد داشت‌.

رادیو مقاومت صدای گفتمان و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95.5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه‌های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است