صدای جمهوری اسلامی ایران

مهدی نیكخواه در خصوص نگاه مردم یونان به موضوع فلسطین و صهیونیست ها اظهار كرد: نگاه مردم با سیاست مداران در این زمینه متفاوت است و كسانی كه گرایش به چپ دارند، معتقد هستند نظام بین الملل، نظام عادلانه ای نیست و با امپریالیسم مشكلات جدی دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ مهدی نیكخواه رایزن جمهوری اسلامی ایران در یونان در گفتگو با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت با بیان اینكه علی رغم تلاطمی كه در طول تاریخ میان ایران و یونان وجود داشته است، روابط فرهنگی دو كشور مبتنی بر احترام است، گفت: همواره یونانیان با احترام از ایرانیان یاد می كنند و در ذهن ایرانیان هم وقتی نام یونانیان ذكر می شود، همراه با نام فلاسفه بزرگی همچون ارسطو، افلاطون و سقراط است.

وی با اشاره به اینكه در كتب تاریخی گاها به جنگ هایی كه بین دو كشور وجود داشته است استناد می شود، اظهار كرد: در حال حاضر ذهنیتی كه نسبت به ایران در بین مردم یونان وجود دارد مثبت است اما در عین حال باید بین ذهنیتی كه بین عامه مردم با ذهنیتی كه میان نخبگان جامعه و همچنین با سیاست مداران یونان تفاوت قائل شد.

رایزن جمهوری اسلامی ایران در یونان افزود: ذهنیت نخبگان و دانشگاهیان جامعه با توجه به شناختی كه از ایران دارند، ذهنیت مثبتی است. ذهنیت عامه جامعه یونان با توجه به اینكه برساخته از رسانه ها است و متاسفانه رسانه ها فضای منفی را توسعه و نشر می دهند، خیلی مثبت نیست و در حقیقت تحت تاثیر رسانه ها قرار دارد.

وی از نگاه سیاست مداران یونانی به جمهوری اسلامی ایران گفت و بیان كرد: سیاست مداران یونانی به ایران ذهنیت منفی دارند زیرا دولت حاكم یونان دولتی راست گرا و متحد رژیم صهیونیستی و آمریكا در منطقه دارد.

نیكخواه در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت یكی از اقدامات رایزنان فرهنگی در یونان را تصحیح ادراكات مردم این كشور عنوان كرد و گفت: رایزنان از هر گونه ابزارهای فرهنگی و هنری استفاده می كنیم و هر ابزاری یك فرصت و بستر مناسب برای تغییر نگاه مردم یونان به ایرانیان است. از جمله اقداماتی كه در این زمینه می توان انجام داد، برگزاری نمایشگاه ها، هفته های فیلم و هفته های فرهنگی است.

وی از اقدامات زیربنایی كه در یونان برای تغییر نگاه مردم این كشور به ایران انجام می شود گفت و اظهار كرد: نهادسازی یكی از اقداماتی است كه در این زمینه انجام شده است و در این راستا انجمن دوست داران زبان و ادب فارسی در بین یونانیان تاسیس كردیم كه كارهای فرهنگی و هنری در این انجمن انجام می شود.

رایزن جمهوری اسلامی ایران در یونان با تاكید بر استفاده از ظرفیت های بومی برای معرفی ایران عنوان كرد: پادكستی به صورت ماهانه برای معرفی ایران در حوزه های گردشگری، هنری، ادبی و فرهنگی منتشر می شود تا با عامه مردم از طریق یكی از پلتفرم ها منتشر می شود. همچنین مجله ای به نام چشم انداز ایران ماهانه دو بار منتشر می شود كه این نشریه توسط یكی از یونانیان علاقه‌مند به ایران این كار صورت می گیرد.

وی بیان كرد: برای شب یلدا از آقای توسلی یكی از خوانندگان خوب و انقلابی كشورمان به یونان دعوت كردیم كه آثار زیادی درباره فلسطین دارد. به عنوان رایزن فرهنگی ایران، ارتباط خوبی با جامعه فلسطینیان این كشور داریم و آقای توسلی در جمع فلسطینیان و یونانیان علاقه مند اجرا داشت.

نیكخواه در خصوص نگاه مردم یونان به موضوع فلسطین و صهیونیست ها اظهار كرد: نگاه مردم با سیاست مداران در این زمینه متفاوت است؛ به ویژه اینكه در یونان ساختار ذهنی شكل گرفته است و كسانی كه گرایش به چپ دارند، معتقد هستند نظام بین الملل، نظام عادلانه ای نیست و با امپریالیسم مشكلات جدی دارند.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت میتوانید برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 21:00 تا 23:00 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

خبرنگار : زهرا جودكی

مرتبط با این خبر

  • باید رسانه جهانی برای انتقال پیام مقاومت ایجاد شود/كرسی‌های صهیونیست‌شناسی تقویت شود

  • حكم دستگیری نتانیاهو مقدمه‌ای برای محكومیت صهیونیست‌ها در جهان است

  • دموكراسی كشورهای لیبرالیسم نمایشی است/ جبهه مقاومت باید تلاش كند حكم نتانیاهو اجرا شود

  • اسرائیل توان مبارزه در دو جبهه را ندارد/ اعلام حمایت ایران از سوریه با سفر مقامات

  • اما و اگرهای بازداشت نتانیاهو پس از صدورحكم

  • قرار گرفتن افكار عمومی مقابل اسرائیل/ وجدان‌های جهانی بیدار شده است

  • اسرائیل، نسل مقاوم آینده فلسطین را از بین می‌برد

  • دولت پاسخ اعتماد به غرب را با نفرت دید/ ایران باید رویه خود را تغییر دهد

  • زنان با تشكیل حلقه‌های فكری و فرهنگی به جبهه مقاومت كمك كنند

  • معرفی كتاب «آفرت»