هاشمی اظهار كرد: مستند «نبرد با برجها» نقش رسانهای شهید سیدحسن نصرالله در میدان را از زبان صهیونیستها بیان میكند و همچنین از فلسفه نبرد، انتخاب میدان و نوع عملیات میدان سخن میگوید.
رحیم هاشمی، مستند ساز و پژوهشگر حوزه مقاومت و كارگردان مستند «نبرد با برجها» در برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، درمورد علت نامگذاری مستند «نبرد با برجها» گفت: ایده و طرح مستند «نبرد با برجها» در سال گذشته و كمتر از یك ماه بعد از عملیات طوفان الاقصی كلید خورد تا اینكه شهید سید حسن نصرالله دبیركل حزب الله لبنان برای اولین بار در 27 اكتبر درمورد فلسفه این نبرد و چگونگی انتخاب سلاح برای جنگ سخنرانی كردند.
وی افزود: شهید سیدحسن نصرالله علاوه بر دبیركل حزب الله لبنان، رئیس شورای جهادی و یك هدایتگر رسانه نیز بودند، وقتی این عملیاتها شروع شد، حزبالله در ابتدای كار چشمهای رادارهای مختلف و برجهای تجسسی و راداری كه در مرز فلسطین اشغالی و لبنان وجود داشت و صهیونیستها از آن استفاده میكردند را هدف قرار داد.
كارگردان مستند «نبرد با برجها» ادامه داد: علت اینكه حزبالله در ابتدای كار برجهای تجسسی و راداری را به عنوان چشم ارتش رژیم صهیونیستی در نوك میدان هدف قرار داد، این بود كه این برجها مسئول هدایتهای راداری، پهپادی و هدایتهای ترور و جاسوسی رژیم صهیونیستی را بر عهده داشتند.
هاشمی با اشاره به اینكه عملیاتهای حزبالله ابتدا در فواصل چهار تا پنج كیلومتری اتفاق میافتاد، تصریح كرد: به اذعان تمامی كارشناسان نظامی حزبالله بعد از سه ماه، از موشكهای هدایت شونده مانند تك تیرانداز استفاده میكرد و بلندی رادار را در فاصله 6 كیلومتری قرار میداد. در چنین شرایطی عملیات روانی رژیم صهیونیستی توسط مخالفان حزبالله در لبنان مبنی بر اینكه چرا برجها را میزنید و اسرائیل را رها كردید شروع شد. درصورتیكه فلسفه نبرد حزبالله چیز دیگری بود و فرماندهان بر اساس مطالعه و كار علمی، استراتژی جنگ را انتخاب میكردند.
وی گفت: حزبالله شهركهای صهیونیستنشین اعم از نظامی و مسكونی را نزد اما كار به جایی رسید كه سیدحسن نصرالله اعلام كرد از این به بعد میدان خودش تصمیم میگیرد و ما برای تحلیل میدان و دستاوردهای آن شروع به ساخت این مستند كردیم و اسم آن را هم «نبرد با برجها» گذاشتیم.
مستندساز برجسته كشور افزود: ما همزمان با عملیاتهای مختلف حزبالله، اطلاعات لازم را كسب كرده و برای تبیین و تحلیل درست شرایط حزبالله به این حوزه ورود كردیم و مستند «نبرد با برجها» را ساختیم.
هاشمی ادامه داد: مستند «نبرد با برجها» نقش رسانهای شهید سید حسن نصرالله در میدان را از زبان صهیونیستها بیان میكند و همچنین از فلسفه نبرد، انتخاب میدان و نوع عملیات میدان سخن میگوید.
وی در پایان خاطرنشان كرد: مناطق شمالی فلسطین تقریباً 80 درصد از پروتئین رژیم صهیونیستی را تأمین میكند و از منابع آبی و برقی و سرمایهگذاری خارجی نیز برخوردار است اما حزبالله با فلسفه نبرد خود، كاری كرد كه امنیت برای آنها وجود نداشته باشد بطوریكه رئیس شورای شهرهای شمالی اعلام كرد ما تا یك سال نمیتوانیم در خانههایمان بمانیم.
در پایان این گفتگو اظهار كرد: افسران عالی رتبه رژیم اذعان كردهاند كه هر وقت سیدحسن نصرالله سخنرانی میكرد، باعث تمسخر ما میشد و اطلاعاتی میداد كه همه ما را به هم میریخت. ایشان عملیات روانی رژیم صهیونیستی علیه حزبالله را فقط با حركات دست و بدن خود خنثی میكرد و نقش رسانهای ویژهای داشت.