صدای جمهوری اسلامی ایران

یك كارشناس سیاسی در منطقه گفت: سردار عزیز ما به عنوان یك كارگزار برجسته نظام به خوبی در منطقه ایفای نقش می كردند و انصافا نقش برجسته و كارسازی داشتند و توانستند تحولات بسیاری به نفع منطقه رقم بزنند.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، سعد الله زارعی كارشناس سیاسی در منطقه در گفت و گو با رادیو مقاومت در پاسخ به این سوال كه با توجه به فعل و انفعالات منطقه كه یك پای آن هم ایران بوده است و همه این نگرانی را داشتند كه ایران خواب خوششان را خراب می كند، بعد از شهادت سردار سلیمانی این چرخه سیاسی چگونه بود؟ گفت: آنچه كه در منطقه از طرف جهوری اسلامی ایران دنبال شده است در واقع یك تصمیم مربوط به نظام است و در این فضا سردار عزیز ما به عنوان یك كارگزار برجسته نظام ایفای نقش می كردند و انصافا نقش برجسته و كارسازی داشتند و توانستند تحولات بسیاری به نفع منطقه رقم بزنند.

وی ادامه داد: بعد از شهادت ایشان این مسیر با انگیزه بیشتر و با احساس مسئولیت بیشتر دنبال شده است و سردار عزیز قاآنی با همان قدرت مسیر را ادامه داده و تغییری در موقعیت جمهوری اسلامی در منطقه دیده نشده است و با قدرت پیش رفته است. اما الان اگر هم بخواهیم نقش جمهوری اسلامی را در منطقه مرور كنیم، نقش ثبات ساز بوده است و برخلاف تبلیغاتی كه می شود و می گویند ایران كشور برهم زننده است، اتفاقا ایران نشان داده كه كشوری ثبات ساز است و نقشی كه ایران در دفع فتنه داعش داشت نقش ثبات ساز بود و داعشی ها و دیگر گروه های تكفیری آمده بودند تا منطقه را به هم بریزند.

وی در ادامه نیز بیان داشت: در این صحنه ایران با محوریت سردار در میدان مبارزه با داعش ظاهر شد و اجازه نداد این نیت بسیار پلید در منطقه عملیاتی شود و امروز بعد از حدود 10 سال از پیدایش این گروه ها شاهدیم این نیت ها عملی نشده است و دولت ها و ملت های منطقه در همان فضای قبل از فتنه قرار دارند. همینطور اینها تلاش می كردند دولت هایی را براندازند در لبنان و عراق و ... اما امروزه می بینیم این دولت ها علیرغم مشكلاتی كه هست، سر جای خودشان هستند. اینها آثار ثبات ساز جمهوری اسلامی در منطقه بوده است كما اینكه در مقابله با اشغال گری كه آمریكایی ها از سال 2000 به بهانه ماجرای 11 سپتامبر وارد شدند و دو كشور افغانستان و عراق را به اشغال كامل نظامی درآوردند و در كشورهای دیگر مثل پاكستان و سوریه چنگ و دندان نشان دادند. عملا امروز شاهد هستیم ادبیات سیاسی منطقه مبتنی بر خرج نظامیان امریكایی یا اخراج آنها است كه به ثبات منطقه كمك می كند.

این كارشناس سیاسی افزود: برخی تلاش كردند این نقش را واژگون نشان دهند و اینجا جای سوال هست كه كار ایران را نقطه مقابل ثبات ارزیابی كنید، حذف نیروهایی كه آمدند و ایران با آنها مقابله كرد، اینها پس چه بودند؟ آیا اینها نیروهای ثبات ساز بودند؟ اینهایی كه كشورهای امریكایی و اروپایی و حتی سعودی از آنها حمایت می كردند و امروز همان ها از داعش و این گروه ها به ظاهر ابراز براعت می كنند،‌چطور می توانند این را جمع كنند؟ از طرفی می گویند داعش جنایت كار است و از طرفی هم می گویند ایرانی كه به مقابله با جریان جنایت كار رفته است مخالف ثبات در منطقه است! این یك تعارض در ادبیات آنها وجود دارد.

رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • پس از حكم نتانیاهو، آمریكا نگران خودش است

  • دستگیری نتانیاهو وابسته به همكاری كشورهای عضو دیوان است

  • بسیج؛ الگوی مقاومت برای پایان جنایت صهیونیست‌ها

  • جهان اسلام باید در دشمنی با اسرائیل مشترك باشند/طرح تمدن نوین اسلامی با تقویت مقاومت

  • اعلام جرم علیه بایدن هم امكان پذیر است

  • قطع حمایت غرب از نتانیاهو به خاطر فشار افكار عمومی

  • محكومیت حامیان فلسطین به عنوان یهودستیز

  • آزادی گروگان‌های اسرائیلی فقط با مذاكره ممكن است

  • متوقف شدن جنگ به نفع مقاومت در دوران ترامپ/ حكم دستگیری نتانیاهو ضمانت اجرایی ندارد

  • معرفی كتاب «پرواز پای دماوند»