صدای جمهوری اسلامی ایران

مسئول امور دفاتر و ارتباطات دفتر نماینده ولی فقیه در بنیاد مسكن گفت: حاج قاسم و هم رزمانش هزینه‌های مقاومت را با جان و دل قبول كرده‌اند تا بتوانند پرچم عزت مسلمین را در سراسر عالم به اهتزاز در آورند.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، حجت‌الاسلام علی امیری آتشانی مسئول امور دفاتر وارتباطات دفتر نماینده ولی فقیه در بنیاد مسكن در برنامه سلام سردار گفت: جریان مقاومت یكی از اهداف پیامبران به ویژه پیامبر خاتم(ص) است.

وی افزود: یكی از راه‌هایی كه در مقابل زیاده خواهی‌های استكبارگران می‌توان ایستاد مقاومت است و این مقاومت قطعا هزینه‌هایی خواهد داشت همانطور كه صدیقه طاهره(س) هزینه سنگین گذشتن از جان را در راه حق‌طلبی امیر المومنین(ع) طی كردند.

امیری تصریح كرد: درس بزرگی كه حاج قاسم و هم‌رزمانش به همه نشان دادند این بود كه مقاومت بدون هزینه نمی شود و همه كسانی كه قدم در این راه گذاشته‌اند این هزینه‌ها را با جان و دل قبول كرده‌اند تا بتوانند پرچم عزت مسلمین را در سراسر عالم به اهتزاز در آورند.

رادیو مقاومت صدای گفتمان و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95.5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه‌های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.
انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • كودتای ایرانی: 28 مرداد، قرنی، نوژه

  • انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواك

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است