21 نوامبر 2017 در پی پیروزی تاریخساز جبهه مقاومت اسلامی عراق و سوریه بر فتنه تروریسم تكفیری، پایان یافتن سیطره داعش با پایین كشیدن پرچم این گروه آمریكایی ــ صهیونیستی در "ابوكمال" رقم خورد. سپهبد شهید قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، در پیامی به محضر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای(مد ظله العالی) پایان سیطره داعش بر سرزمینهای اسلامی را اعلام كرد.
اما بعد از گذشت سه سال از این واقعه لازم است بیشتر در مورد خطرات حكومت نامشروع داعش سخن گفت. خطراتی كه جبهه مقاومت اسلامی به فرماندهی سپهبد شهید قاسم سلیمانی آن را خنثی كرد. برشهایی از خاطرات شفاهی شهید حاج قاسم سلیمانی به واكاوی پدیده تكفیر و جنایات آن، خاصه گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق پرداخته است. همچنین در بخشهایی از واكاویهای خود به ظهور پدیده دفاع از حرم و علت این نامگذاری پرداخته است. برش هایی از سخنان سردار طی برهه های مختلف در این باره در ادامه می آید:
پدیده تكفیر به شكل عام و خاص آن داعش، در تاریخ جهان یك پدیده كم نظیری از نوع جنایت بوده است. جنایت های عجیبی كه من فكر نمیكنم هیچ یك از تلویزیون ها و رسانه های دنیا بتوانند تصاویری از آن را منتشر بكنند. هیچ قلبی تحمل دیدن آن را ندارد. هیچ چشمی نمیتواند آن را ببیند و متاثر شدید نشود. گوشه هایی را در تلویزیون ها نشان می دهند. این كه 1200 نفر بیگناه از پادگانی فارغ التحصیل شدند در این شهر تكریت و داعش سر آنها را برید. آنها را تیر خلاصی زد و داخل رودخانه انداخت.
بیش از 2000 نفر زن جوان ایزدی را دست به دست بین خودشان به فروش رساندند. از دخترهای نوجوان تا زن های جوان بدون اینكه حدود شرعی را بدانند. جنایت های عجیبی بود. كشتارهای 100 نفره، 200 نفره و 500 نفره. شما یك نمونه را دیدید كه یك طفل را در شرق حلب سر بریدند. این سربریدن دیدن عجیبی داشت. با خنده مثل تفریح از طفل سوال میكردند سرت را ببریم یا با تیر تو را بكشیم؟ و سر این طفل را بریدند. در همین حال كودكی را از سینه مادرش گرفتند و او را مثل گوسفند روی آتش سرخ كردند و لای پلو گذاشتند و برای مادر فرستادند. این جنایت وحشتناك در سابقه تاریخ بشریت نایاب است.
اگر این موج كه در عراق 4000 انتحاری داشت و با تكبیر و الله اكبر انتحار میكرد به نزدیكی مرزهای ما میرسید، اگر قدرت دین و اسلام نبود، آیا با قدرت دیگری می شد با آن مواجه شد؟ در هیچ تصمیمگیری در نظام و در سطح عالی نظام امكان ندارد تصمیم به نقطه تصمیم و اجرا برسد كه در صدر آن منافع ایران نباشد. زیرا ایران و اسلام از هم تفكیك شدنی نیستند.
در جمهوری اسلامی قبل از سقوط صدام قبل از انقلاب اگر به ارتش ایران و نیروهای مسلح مراجعه میكردیم، در دكترین نظامی آن بعث عراق دشمن بود. اما این كاركرد را اگر امروز نگاه كنیم، در دیدگاه نیروهای مسلح ایران و در دكترین و استراتژی ما و در استراتژی آن سوی مرز و دولت عراق و نگاه دو ملت، امروز عراق از قلعه دشمنی با ایران تبدیل به قلعه دوستی با ایران شده است و ایران نگاهی از نگرانی به سمت مرزهای جنوبی و غربی خود ندارد و فكر میكند كه دژ مستحكمی برای دفاع از ایران است.
همین عراقی ها بودند كه سربازان آمریكایی را وادار به فرار كردند. اگر این منافع ایران نیست پس چیست؟ مگر تبدیل دشمنی تاریخی به دوستی بی نظیر منافع نیست؟ باید این كار با چه قدرتی حاصل شده است یقین این كار با قدرت اسلام و انقلاب حاصل شده است.
***
تكفیر و تكفیری آتشی در خانه برادران سنی است و كسانی كه آن را خلق كردند، فكر میكردند با این حادثه جمهوری اسلامی و شیعه را به زانو میزنند. امروز حریم انسانیت در جهان اهل سنت توسط گروههای تكفیری بیش از هر جای دیگری مورد هجوم قرار گرفته است.
آیا این یك كار ماجراجویان است كه جمهوری اسلامی مالا و جانا از مسلمان دفاع كند و این عیب است كه جمهوری اسلامی در برابر گروهی بایستد كه در یك منطقه دو هزار زن جوان را بین خود خرید و فروش میكنند و آنها را در یك مصیبت سنگین دچار كردهاند؟ آیا این عیب بزرگی است كه جمهوری اسلامی در برابر ضد مسلمانان ایستاده و جلوی تخریب مساجد مسلمانان و تخریب مكان های مسلمانان می ایستد؟
جمهوری اسلامی به عنوان یك كشور انقلابی، مرام و اصولی دارد كه چارچوب گسترده ای را شامل میشود و مرام و اصول جمهوری اسلامی ایران در مردم، قوانین، حكومت و رهبری تبلور یافته و این مجموعه كامل، در جهان امروز دیدنی است. هر كس كه به جمهوری اسلامی ایران نزدیك می شود و بزرگترین رهبران دنیا وقتی آن را از نزدیك میبینند، خاضع میشوند كه این اصول برای آنها غیرقابل تحمل است. ما در كدام كشور اسلامی تلاش كرده ایم كه برادران سنی را شیعه كنیم و برعكس، همواره جان ما سپر سنی ها بوده است.
***
من وقتی در اول بحران سوریه می خواستم این نام را انتخاب كنم خیلی فكر كردم كه اگر بخواهیم از قالب اسلامی كسی یا كسانی را برای دفاع از حرم جذب كنیم، چه نامی برای آنها بگذاریم؟ دیدم پرجاذبهترین نامی كه می شود به این حركت جهادی جدید اطلاق كرد، نام «مدافعینحرم» است.
همه این كسانی كه به نام شهدای حرم به شهادت میرسند، شهید حرمی هستند كه حرم سیده زینب سلام الله علیها همچون قمری در وسط آن قرار دارد. حریم بزرگی است. هزار نفر برای این حریم جان بدهند، ارزش دارد. سرور جوانان بهشت، حسین بن علی(ع) برای آن شهید شد.
والله دفاع از حرم حضرت زینب(س)، دفاع از حرم امیرالمومنین(ع) در نجف است. والله اگر سوریه به دست این ها ساقط شود، همانطور كه سامرا را با بمب منفجر كردند، همه مقدسات شیعه را نابود میكنند. دفاع از حرم زینب سلام الله علیها، دفاع از حرم امام رضا علیه السلام در ایران هم هست. همه اینها به هم پیوستگی دارد.
دفاع، یك دفاع عادی نیست. دفاع كوچكی نیست. تصمیم ناقصی نیست. تصمیم كوچكی نیست. كه امام فرمودند اگر شما در مقابل دین ما بایستید، ما با همه قدرتمان در مقابل همه دنیای شما می ایستیم.