رییس كمیته سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه سلاح یكی از ابزارهای تحقق گفتمانی است، افزود: در واقع مقاومت یك بحث گفتمانی و روایتی است.
عباس گلرو در گفت و گو با رادیو مقاومت در خصوص نقش فرهنگ مقاومتی كشور یمن در جبهه مقاومت اظهار كرد: آنچه كه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به عنوان فرهنگ مقاومت در منطقه شكل گرفت یك مقوله گفتمانی بود.
وی افزود: گفتمان جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصول ارزشی امام راحل كه برگرفته از قرآن و احادیث و اصول اسلامی بود به عنوان فرهنگ مقاومت در مقابل جبهه استكبار و امپریالیسم غرب مطرح شد و این مقاومت به یك فرهنگ مبدل شد.
رییس كمیته سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه مقاومت در جهت روایت گری نیاز به ابزارهایی برای تحقق داشت، ابراز كرد: شاید برخی تصور می كنند مقاومت به معنای بكارگیری سلاح و مبارزه با جبهه مقابل برای تحقق اهداف است، در حالی كه سلاح یكی از ابزارهای تحقق گفتمانی و روایتی است كه ایران دنبال رو آن می باشد.
وی عنوان كرد: لذا آنچه كه امروز در منطقه شامات و یا در منطقه یمن شاهد آن هستیم یك نوع قدرت نرمی هست كه محور مقاومت با مركزیت جمهوری اسلامی ایران در دنیا مطرح می كنند.
گلرو خاطرنشان كرد: اگر مقاومت منحصر در سلاح تعریف شود، می توان گفت كه جمهوری اسلامی ایران و همه نیروهای پیوسته و وابسته در منطقه به لحاظ سلاح نظامی قابل برابری با جبهه دشمنان نیست.
وی تصریح كرد: در واقع آنچه كه باعث تحكیم گفتمان مقاومت شده است در حقیقت همان معانی و مفاهیمی است كه گفتمان به آن تاكید دارد.