صدای جمهوری اسلامی ایران

فرمانده قرارگاه مركزی مدافعان حرمین شریفین گفت: این مرد چشم‌اندازی داشت كه هیچ‌وقت جامعه را دوقطبی نمی‌دید. آنچه حاجی می‌گفت، واقعیت داشت و حرف و عملش یكی بود. بر همین اساس، مردم او را دوست داشتند.


سردار مهدی فیض الهی فرمانده قرارگاه مركزی مدافعان حرمین شریفین در گفتگو با ویژه‌برنامه «فرمانده» رادیو مقاومت به تشریح مأموریت‌ها و رسالت راهبردی این قرارگاه پرداخت و گفت: ما با رویكرد حفظ دستاوردهای محور مقاومت، آنچه حاصل زحمات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود، در دست تثبیت داریم و بر همین اساس، به‌طور خاص از سال 1393 مجموعه‌ای در عراق راه‌اندازی شده كه در اربعین و ستادهای استانی، برنامه‌هایی را كه رویكرد فرهنگی و جهادی دارد، به مرحله اجرا درمی‌آورد.
وی افزود: به لطف خدا توفیقات بسیار خوبی تا به امروز حاصل شده و با نگاه ظرفیت‌سازی مبتنی بر مكتب سلیمانی، تلاش ما بر این بوده كه آنچه منویات رهبر معظم انقلاب و شهید سلیمانی است، در عرصه‌های مختلف فرهنگی تحقق پیدا كند.
فرمانده قرارگاه مركزی مدافعان حرمین شریفین با بیان اینكه حاج قاسم همیشه تأكید داشت كه وظیفه ما خدمت گذاری به مردم است، خاطرنشان كرد: امروز یكی از مشكلاتی كه گریبان گیر جامعه ما بوده و به‌تبع آن برخی مشكلات را به وجود آورده است، دور بودن از فرهنگ شهید سلیمانی است. باید قلوبی كه به‌وسیله شهید سلیمانی از آحاد ملت تسخیر شد و باعث شد تا مراسم تشییع شهید سلیمانی، بزرگ‌ترین بدرقه تاریخ باشد، با مبانی دیگری از این مكتب هم آشنا شوند و تأثیر معنوی شهید سلیمانی در همه ابعاد تحقق پیدا كند.
وی ادامه داد: این مرد چشم‌اندازی داشت كه هیچ‌وقت جامعه را دوقطبی نمی‌دید. به بیان شهید سلیمانی حتی بانوانی كه كمتر مقید به امر حجاب هستند، بازهم دختران ما هستند. نباید فاصله‌ای میان نسل‌ها ایجاد شود. یكی از دوستان برای من نقل می‌كرد كه زمانی در حال برنامه‌ریزی برای سخنرانی حاج قاسم بودند و وقتی به ایشان زمان برنامه اعلام شد، شهید سلیمانی بلافاصله پرسیدند كه جامعه مخاطب سخنرانی چه كسانی هستند. روایت شده كه وقتی ایشان شنید كه جامعه مخاطب خانواده شهدا و جمعیتی از فرزندان ارزشی ملت هستند، شهید سلیمانی تأكید كرد كه درها را باز بگذارید تا عموم مردم بیایند تا به‌این‌ترتیب، فرهنگ‌سازی محدود به جمعیت انقلابی مردم نباشد.
سردار فیض الهی تصریح كرد: ثمره این نگرش، تشكیل حشدالشعبی در عراق و جمعیت‌های متعدد از رزمندگان مجاهد و آزاده در منطقه بود كه حتی هنوز هم دشمن راهی برای مقابله با آنان پیدا نكرده است. تجمیع این دل‌ها، كار اخلاص شهید سلیمانی بود و باید پس از شهادت ایشان هم این فرهنگ استمرار داشته باشد.
وی تأكید كرد: آنچه حاجی می‌گفت، واقعیت داشت و حرف و عملش یكی بود. بر همین اساس، مردم او را دوست داشتند. به خاطر همین علاقه هم در مراسم تشییع تهران، فاصله كوتاه میان میدان امام حسین(ع) و میدان آزادی از صبح تا بعدازظهر طول كشید و با هر تیپ و سلیقه‌ای هم در این مراسم حضور داشتند تا جایی كه حتی می‌توانستید بگویید كه جمعیت همان دختران و پسران از جمعیت مردم انقلابی بیشتر بود.
فرمانده قرارگاه مركزی مدافعان حرمین شریفین ابراز كرد: اگرچه كار رسانه‌ای درباره جبهه حق سخت شده و با وجود استمرار فعالیت تبلیغی مسموم توسط رسانه‌های معاند و ضدانقلاب، باید ظرفیت‌هایی مثل رادیو مقاومت هم به‌صورت مستمر و منسجم به ارائه برنامه‌هایی بپردازند كه مصداق جهاد تبیین هستند. امیدواریم تا در سالگرد شهادت حاج قاسم دوباره مظهری از همان همدلی و انسجام به منصه ظهور برسد و به بركت خون شهدا، مردم ایران دوباره اتحاد خود را به دوست و دشمنشان نشان دهند.
انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • زنان مقاوم فلسطینی؛ حماسه سازان طوفان‌الاقصی / شجاعت مردان، مدیون ایستادگی زنان است

  • عامل عقب‌ماندگی سینمای مقاومت در ایران، نبود نقشه‌راه است/ نگاه كمی بر كیفی در سینما غلبه كرده است

  • اسرائیل بداند، مقاومت؛ نماد زیست آزادگان جهان است/ تجارت مرگ اسرائیل بزرگترین شكست آنهاست

  • ایران و عربستان دو بال نیرومند برای ایجاد صلح و دوستی در منطقه

  • كشورهای اسلامی باید مقدمات همه‌پرسی در فلسطین را فراهم كنند

  • علت ارسال سلاح با هواپیمای مسافری، هراس آمریكا از افكار عمومیست

  • ورود به سینمای مقاومت بدون پشتوانه امكان‌پذیر نیست

  • آمریكا با جنگ غزه درصدد مهار ایران است

  • دستان آلوده غرب در نقض كنوانسیون‌های بین‌المللی/ ارسال سلاح با هواپیمای مسافربری نقض صریح است

  • اسرائیل می‌خواهد با تغییر ژئوپلتیك منطقه، فضای امنی برای خود فراهم كند!