رئیس مجمع جهادگران تهران بزرگ گفت: حاج قاسم برای جوانانی هم كه در جنگ شناختی دشمن دچار بحرانهای فرهنگی میشدند، یك آغوش باز داشت و حقیقت این است كه حتی آن جوانی كه به لحاظ حجاب جنگزده محسوب میشد، بازهم موردپذیرش و محبوب سردار بودند.
دكتر امیر حسام ایزدی رئیس مجمع جهادگران تهران بزرگ در گفتگو با ویژهبرنامه «فرمانده» رادیو مقاومت به تشریح راهبردهای این مجمع پرداخت و اظهار كرد: راهبرد این مجمع، عملكرد تشكیلاتی و هموار كردن راه برای جوانانی است كه به دنبال نقشآفرینی در امور محوری كشور هستند. از بهداشت و درمان گرفته تا آموزشوپرورش، امور فرهنگی، مذهبی و حتی عمرانی، مجمع جهادگران فعالیت میدانی دارند و شرایط را به نحوی آماده میكنند كه جوانان از هر شهر و روستا بتوانند طرح ارائه كنند، سخن بگویند و كار را جلو ببرند.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص چگونگی الگوسازی از شخصیتهای بزرگ ملی در حوزه فرهنگی گفت: من ابتدا مایلم كه مقایسهای میان ابعاد شخصیتی حاج قاسم در جنگ سخت نظامی و جنگ نرم فرهنگی داشته باشم. بدیهی است كه در جنگ سخت اگر شما آسیبی از دشمن متحمل شوید، این آسیب در جامعه بهعنوان یك ارزش محسوب میشود و شما گرامی داشته میشوید تا جایی كه مقام شهید و جانباز در شرایط كنونی كشور ما سند روشنی بر این ادعاست. با این حال، جنگ شناختی در حوزه تقابل نرم باعث میشود تا اگر شما آسیبی در این جریان متحمل شوید، در جامعه هم مورد سركوب و سرزنش قرار بگیرید و این موضوع شرایطی را ایجاد میكند تا حساسیت و اهمیت جنگ نرم بهمراتب بیشتر از جنگ سخت باشد.
رئیس مجمع جهادگران تهران بزرگ خاطرنشان كرد: بر همین اساس، حاج قاسم برای جوانانی هم كه در جنگ شناختی و نرم دشمن دچار بحرانهای فرهنگی میشدند، یك آغوش باز داشت. حقیقت این است كه حتی آن جوانی كه به لحاظ حجاب جنگزده محسوب میشد، در امتداد شرایط همان جوانی كه در جنگ تحمیلی، بهترین روزهای عمر خود را برای امنیت و اقتدار ملت ایران فدا كرده بود، بازهم موردپذیرش و محبوب حاج قاسم بود.
وی با بیان اینكه مردمیترین تشكل آیندهساز كشور، گروههای جهادی هستند، ادامه داد: هر جوانی كه دغدغه آبادانی و رشد كشور را داشته باشد، میتواند عضوی از این گروهها باشد و بر این اساس، همگانی كردن فرهنگ دستگیری، مهربانی، كار جهادی و در یك كلام مكتب حاج قاسم، محقق كننده الگوی توسعه و تعالی كشور خواهد بود.
انتهای پیام/