همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی جامعه را خانواده خود میدانست و در این شرایط، بدیهی است كه ثمره شجاعت و اخلاص و ولایتمداری، ختم به محبوبیت جهانی و شهادت شود.
علی سلیمانی همرزم و پسرعموی شهید حاج قاسم سلیمانی در گفتوگو با ویژهبرنامه «مسیر آسمانی» رادیو مقاومت با اشاره به ویژگیهای شاخص شخصیت سردار دلها اظهار كرد: اگر بخواهیم از چنین شخصیتی صحبت كنیم، باید اذعان كنیم كه ایشان از پدر و مادری روستایی دیده به جهان میگشاید و دوران كودكی خود را در سیاهچادرهای عشایری و دامان طبیعت میگذراند اما از دوران جوانی كه با مكتب انسانساز امام خمینی(ره) آشنا میشود، شرایط زندگی او به حدی تغییر میكند كه همه زندگیاش را صرف انقلاب اسلامی و نهضت میكند و پس از چهل سال مجاهدت در راه خدا با ایثار و شجاعت و هوشمندی، مسیر كمال را به سمت قله شهادت طی میكند.
وی افزود: برای بررسی عواملی كه باعث شد قاسم سلیمانی تبدیل به اسوه همه ملت ایران شود، باید به سراغ یكسری ریشههای خانوادگی و فرهنگی كه با آن تربیت شد، برویم اما هرچه باشد، نهایت آن این است كه حاج قاسم با خودسازی و تهذیب نفس كاری كرد كه حتی پس از شهادتش، هر خطه از ایران اسلامی شهید سلیمانی را برای خود بداند و واقعیت هم این است كه اگرچه شهید سلیمانی زاده كرمان بود اما متعلق به همه مردم ایران، جبهه مقاومت، جهان اسلام و همه مظلومان عالم است.
ایمان مطلق به خدا، اولین ویژگی شخصیت شهید سلیمانی
همرزم شهید سلیمانی خاطرنشان كرد: اولین ویژگی شخصیت او ایمان مطلق به خدا بود؛ یعنی همان عاملی كه در هر سختی و شدت، باعث آرامش وجودش میشد و در سایه این ارتباط دوسویه، حاج قاسم همیشه خود را در محضر پروردگار عالم احساس میكرد. شهید سلیمانی فقط از خدا میترسید و به همین دلیل، حرفش، عملش و وعدههایش همگی با نصرت الهی همراه میشد.
وی ادامه داد: من از دوره كودكی و نوجوانی همنشین حاج قاسم بودم و در هر لحظه، مظاهر اخلاص او و تلاشش برای تقرب به خدا را مشاهده میكردم. با همین اخلاص هم توانست دلها را از آن خود كند و با همه درجاتی كه از فتح و ذوالفقار و سرلشكر داشت، در وصیتنامه خود نوشت كه یك «سرباز» است. این مظهر همان تقوای عملی و یقین كاملی بود كه حاج قاسم به آن دست یافت. با این حال، اگر از من بپرسید كه آیا اخلاص میتواند بهتنهایی شرط تبدیلشدن به قاسم سلیمانی باشد، میگویم خیر؛ زیرا اخلاص میتواند راه انسان را برای تبدیلشدن به یك معلم اخلاق هموار كند اما در نهایت فقط قاسم سلیمانی بود كه بدون ذرهای واهمه به دل دشمن میزد و بی هیچ هراسی با ابرقدرتهای عالم پنجه در پنجه میشد.
علی سلیمانی تصریح كرد: در زمان محاصره اربیل، مسعود بارزانی پنج بار با سردمداران غربی و عربی تماس گرفت و از آنها درخواست كمك كرد اما جواب رد شنید تا اینكه قاسم سلیمانی بود كه با عده محدودی از رزمندگان نیروی قدس به كمك او شتافت و نهفقط بارزانی بلكه مردم كردستان عراق را از تجاوز و خطر قطعی نجات داد.
وجود حاج قاسم از عشق به ولایت لبریز بود
وی با بیان اینكه ولایتمداری، یكی دیگر از شاخصههای بارز شهید سلیمانی بود، تأكید كرد: یكی از بزرگترین نعمتهایی كه خداوند عالم به بشر در آخرالزمان عنایت كرده است، ولایت اهلبیت(ع) و فقیه زمان است كه میتواند منشأ هدایت ابناء بشر باشد. این موضوع در قامت عشق به اهلبیت(ع) و رهبر معظم انقلاب برای حاج قاسم هم نمود روشنی داشت و وقتی خانهاش را وقف بیتالزهرا(س) كرد، خودش لباس عزا بر تن میكرد و دم در میایستاد درحالیكه دست بر سینه داشت و شخصاً به هر عزادار حضرت زهرا(س) خوشامد میگفت. علاوه بر این، در وصیتنامه خود به همه جوانان تأكید كرد كه جمهوری اسلامی خیمه اهلبیت(ع) است و پس از سه بار سوگندخوردن به قسم جلاله الهی، مصداق كامل دفاع از حرم را منحصر در دفاع از جمهوری اسلامی دانست.
همرزم شهید سلیمانی در انتها ابراز امیدواری كرد: حاج قاسم همچنین فراجناحی بود و فارغ از چپ و راست، همه وجود خود را وقف آرامش مردم، عمل به دستور رهبری و جهاد در راه خدا كرده بود. شهید سلیمانی جامعه را خانواده خود میدانست و در این شرایط، بدیهی است كه ثمره شجاعت و اخلاص و ولایتمداری، ختم به محبوبیت جهانی شود و در نهایت هم شهادت بهعنوان پاداش چهل سال مجاهدت وی در راه دفاع از دین خدا نصیب و روزیاش باشد.
انتهای پیام/