صدای جمهوری اسلامی ایران


استاد دانشگاه در سوریه ریخته شدن خون شهدای مقاومت را سبب اتحاد نیروهای محور مقاومت و تلاش بیشتر آنها برای كسب پیروزی در مقابل دشمن دانست.

به گزارش رادیو مقاومت، دكتر حاج شعیب استاد دانشگاه در سوریه در گفت و گو با برنامه «عصر مقاومت» با اشاره به اینكه بدون شك خون شهدا كه در میدان نبرد علیه كشورهای مختلف می شود ریخته شده در دفاع از اسلام و مقاومت در برابر دشمنان بود، اظهار كرد: استكبار می خواست علیه كشور ما وحشی گری كند، تصمیم داشت برای اجرای نقشه های خود از داعش و گروه های تكفیری استفاده كرد.
وی با اشاره به اینكه دشمن می خواست چهره اسلام را در جهان نابود كنند، افزود: بخصوص كه دشمن می داند چهره اسلام مقاومت و مهربانی است.
دكتر شعیب با اشاره به اینكه بسیاری از شهدا جان خود را برای دفاع از اسلام گذاشتند، یادآور شد: گروه های تكفیری به اماكن مقدس رفتند و این اماكن را تخریب كردند.
این استاد دانشگاه در سوریه با تاكید بر اینكه صهیونیست ها در طرح تقسیم سوریه شكست خوردند، متذكر شد: آنها می خواستند مسیر نبرد را از فلسطین دور كنند اما نتوانستند نقشه خود را عملی كنند چون نبرد واقعی از قدس آغاز می شود.
وی با ابراز خرسندی نسبت به اتحاد گروه های فلسطینی، اضافه كرد: دشمنان نتوانستند میان این گروه ها اختلاف ایجاد كنند.
دكتر شعیب با اشاره به اینكه آمریكا از طریق هدف قرار دادن فرماندهان محور مقاومت می خواست این محور را بشكند، گفت: اما وقتی خون شهدای مقاومت ریخته شد نیروهای مقاومت تلاش بیشتری برای پیشرفت در نبرد بهتر با دشمن كردند.
پایان پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی