مسئول حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نزاجا گفت: فرهنگ مقاومت و مكتب شهید سلیمانی همچون حجاب، یك مقوله فرهنگی است كه فقط از طریق فرهنگسازی میتوان آن را در جامعه ترویج داد.
سرهنگ محسن صادق نیا سرهنگ صادق نیا مسئول حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با ویژهبرنامه «عصر مقاومت» از رادیو مقاومت اظهار كرد: روحیه مقاومت و صلابتی كه در شهید سلیمانی و سایر فرماندهان نیروهای مسلح وجود دارد، نه ساخته و پرداخته قوانین و دستورالعملها بلكه به خاطر فراگیرشدن مكتبی است كه مردم را بر خود ارجج میدانستند. در این باره باید بدانیم كه مقاومت همچون حجاب، یك مقوله فرهنگی است كه صرفاً با قانونگذاری قابل تحقق نیست بلكه فقط از طریق فرهنگسازی است كه میتوان مكتب سلیمانی بهعنوان لبیكگویی به فرمان ولی فقیه را در جامعه ترویج داد؛ آنجا كه خطاب به فرزند خود حضرت سیدالشهدا(ع) فرمود كه در هر جا دوست مظلوم و دشمن ظالم باش.
وی افزود: حد و حریمی هم كه امروز برای مفهوم دفاع از حرم ترسیم شده، میتواند به نحوی موردبازنگری قرار بگیرد كه این اندیشه حتی در مقام كنجكاوی جوانان، زمینهساز اقبال نظرشان به این اندیشه باشد؛ همانطور كه در فرهنگ شهید سلیمانی هم شاهد مجاهدت مردان و زنانی هستیم كه عمل آنها خالصتر است، رفتارشان با استانداردهای رسمی قابلسنجش نیست و فقط ذات اقدس پروردگار است كه میتواند اجر آنان را تقبل كند و این مصادیق، موضوعی نیست كه غرب بتوانند به جوانان ما ارائه كند.
سرهنگ صادق نیا مسئول حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ایجاد جبهه مشترك شیعه و سنی علیه داعش را برگرفته از فرهنگ هشت سال دفاع مقدس و یكی از فرازهای درخشان مكتب سلیمانی دانست كه فتح و نصر را برای رزمندگان مدافع حرم به ارمغان آورد. وی ادامه داد: خوشبختانه تاكنون تألیفات ارزندهای در این باره به همت سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گردآوریشده كه كتاب «استواری، فرمانده گردان» خاطرات رزمنده مدافع حرم، استوار یكم مسلم باوندپور به قلم آقای جعفر یاری و همچنین مجموعه هشتجلدی «روایت عشق» منظومه خاطرات رزمندگان مدافع حرم ارتش از آن جمله است.
وی تصریح كرد: رهبر معظم انقلاب در آخرین دیداری كه با فرماندهان ارتش داشتند، تأكید كردند كه باید به زبان قلم ناشر اندیشه و مكتب شهدا باشیم. شهید احمدلو در آن دیدار مورداشاره رهبر معظم انقلاب قرار گرفتند؛ همان شهید والامقامی كه افسر فارغالتحصیل دانشگاه افسری ارتش بود و در لحظه شهادتش در سوریه، با اینكه بهشدت تشنه بود اما جرعه آبی كه به او پیشنهاد شد، به سرباز مجروح كنار خود داد و خود با لب تشنه به شهادت رسید. رهبر معظم انقلاب در آن دیدار تأكید داشتند كه باید زندگی ایثارگرانه این شهدا در معرض مراجعه و نگاه نسل آیندهساز كشور قرار بگیرد تا آینده كشور به این ترتیب بیمه شود.
انتهای پیام/