مرشد كاروان «روایت حبیب» گفت: همان لحظه كه خبر شهادت سردار سلیمانی را شنیدیم، طومار حماسه های این سردار ملی را نوشتم، سه روز بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی اولین پرده خوانی را آماده و اجرا كردیم.
محسن میراز علی در گفتگو با «سلام سردار» رادیو مقاومت اظهار كرد: من پدرم و اجدادم همه روایتگر بودند و در زمینه حماسه های ایرانی و ملی فعالیت داشتند.
وی ادامه داد: بر هر روایتگر و نقالی واجب است در زمینه ترویج فرهنگ ایرانیو به ویژه در موضوع شاهنامه و درباره هویت ملی، از سرداران ملی، از كسانی كه افتخار آفریند از كسانی كه برای وطنشان در مقابل دشمن و بیگانگان سینه سپر كردند روایت هایی را برای جوانان و مردان آن سرزمین نقل كنند و مردم را با آنها آشنا كنند.
این مرشد گفت: وقتی خبر شهادت ناجوانمردانه حاج قاسم سلیمانی را شنیدیم، بسیار ناراحت شدم، او به عنوان یك میهمان در كشوری غریبه حضور داشته، نه به عنوان یك مستشار یا یك فرد نظامی، دشمن از این موقعیت سوءاستفاده میكند و با گراهای كه داده شد حاج قاسم سلیمانی شهید شد. آن لحظه برخودم واجب دانستم كاری برای سردار سلیمانی انجام بدهم تا این ظلم را به همه بگویم.
میراز علی ادامه داد: همان لحظه كه خبر شهادت سردار سلیمانی را شنیدیم، طومار حماسه های این سردار ملی را نوشتم، سه روز بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی ما اولین پرده خوانی را آماده و اجرا كردیم.
وی اضافه كرد: وقتی حوزه هنری انقلاب اسلامی كاروان «روایت حبیب» را راه انداخت، جای نقالی خالی بود، پیشنهاد دادیم كه پرده خوانی هم در كاروان اضافه شود كه مورد استقبال قرار گرفت و قرار شد من هم همراه كاروان در 10 استان اجرا داشته باشیم.
این مرشد تصریح كرد: سال گذشته ده استان را سفر كردیم و قرار بود ده اجرا داشته باشیم، اما استقبال زیاد بود و اجراهای بیشتری داشتیم، ما از مزار سردار سلیمانی آغاز كردیم و تا تهران این برنامه ادامه داشت.
میراز علی با بیان اینكه امسال دومین سالی است كه روایت حبیب را اجرا می كنیم گفت: امسال به جای یك مرشد چند مرشد دیگر به كاروان اضافه شد و پرده های بیشتری از ناگفته های سردار سلیمانی كه تاكنون گفته نشده را تبدیل به طومار كردیم و در این ده استان برای مردم اجرا كردیم.
انتهای پیام/