صدای جمهوری اسلامی ایران


مسوول دفتر شهید سلیمانی اظهار كرد: بالاترین ادب را شهید سلیمانی به همه ما یاد داد كه وصیت كرد، روی قبرش بنویسند سرباز وطن.


به گزارش رادیو مقاومت، سردار مهدی ایرانمنش مسوول دفتر شهید سلیمانی در گفت و گو با برنامه «ملك سلیمانی» با بیان اینكه حضرت عباس ادب را در دوران كودكی از مادرش حضرت ام البنین یاد گرفت، اظهار كرد: شهید سلیمانی نیز در این مكتب درس خوانده و ادب و احترام خاصی نسبت به ائمه اطهار (ع)، رهبر انقلاب و مردم داشتند.

وی با تاكید بر اینكه شهید سلیمانی به فرزندان خود میگفتند، نسبت به روحانیون و علما احترام و ادب داشته باشید، یادآور شد: ایشان در دفاع مقدس خیلی از روحانیون را دعوت می كردند كه برای رزمندگان صحبت كنند.

مسوول دفتر شهید سلیمانی با تاكید بر اینكه شهید سلیمانی الگویی برای رزمندگان و مردم است، تصریح كرد: ایشان همواره پدران و مادران شهدا را تكریم می كرد.

سردار ایرانمنش از نسل جوان خواست برای نظام افراد تاثیرگذاری باشند و تصریح كرد: اوج ادب آن لحظه ای است كه حضرت عباس (ع) از دستور امام حسین (ع) مبنی بر آوردن آب برای بچه هاعمل كرد و به فرمان امامش احترام گذاشت.

وی گفت: بالاترین ادب را شهید سلیمانی به همه ما یاد داد كه وصیت كرد، روی قبرش بنویسند سرباز وطن.

پایان پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی