همرزم شهید سلیمانی گفت: زبانم قاصر است از بیان ابعاد شخصیتی حاج قاسم زیرا او یك مرد الهی بود و تمام وجود خود را به گونهای وقف خدمت برای خدا و مردم كرده بود كه وعده «اِن تَنصُرُو الله یَنصُرُكُم وَ یُثَبِّت اَقدامَكُم» با همه وجوش عجین بود.
سردار حسین فتاحی، نماینده سابق مردم شهر بابك در دوره نهم مجلس شورای اسلامی و همرزم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در گفتوگو با ویژهبرنامه «فرمانده» از رادیو مقاومت با اشاره به فرازهایی از رابطه دوستانه و شناخت خود از شخصیت سردار دلها اظهار كرد: از سال 1361 با شهید سلیمانی آشنا شدم و پس از جنگ تحمیلی هم در قرارگاه تأمین امنیت منطقه جنوب شرق كشور، همكار و همرزم او بودم.
وی افزود: زبانم قاصر است از بیان ابعاد شخصیتی حاج قاسم زیرا شهید سلیمانی یك مرد الهی بود و تمام وجود خود را به گونهای وقف خدمت برای خدا و مردم كرده بود كه وعده «اِن تَنصُرُو الله یَنصُرُكُم وَ یُثَبِّت اَقدامَكُم» با همه وجودش عجین بود.
وی تصریح كرد: چه در زمان بنیصدر و محرومیتهای تسلیحاتی و چه پس از آن، رزمندگان اسلام در جبهههای حق علیه باطل مظلوم بودند اما علیرغم مظلومیتی كه داشتند، به خاطر معاملهای كه با خدا كرده بودند و وجودشان وقف اسلام بود، منصور به وعده فتح الهی بودند. از این جهت، میتوان همه شهدا را تربیتشده مكتب اسلام، حضرت زهرا(س) و امام حسین(ع) و شاگرد صدیق نهضت امام خمینی(ره) دانست كه خود را وقف دین خدا كردند و هم خود عاقبت به خیر شدند و هم سرنوشت یك ملت را از ذلت و تباهی پاك كردند.
همرزم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان كرد: شما در تاریخ اسلام شخصیتهای مجاهد و بلندمرتبهای همچون جناب مالك اشتر را مشاهده میكنید كه از آنها به بزرگی یاد میشود اما اگر بیشتر دقت كنید، مشاهده میكنید كه ایشان بیشتر از چهار سال در خدمت حضرت امیرالمؤمنین(ع) نبود و اینجاست كه اهمیت مجاهدت چهلساله شهید سلیمانی بدون كوچكترین چشمداشتی به منافع دنیوی ظاهر و بارز میشود.
وی ادامه داد: شخصیت او هم معنوی و الهی بود، هم نظامی و مقتدر بود و هم با رأفتی كمنظیر، رفتار و گفتار و عمل متواضعانه و كریمانه داشت. بر همین اساس، مكتب سلیمانی یك میراث بزرگ فرهنگی و مكتب ارزشمند است كه آرمانها و مبانی خود را از نهضت حسینی وام گرفته است؛ همانطور كه در حماسه كربلا هم سراغ داریم كه همه یاران حضرت سیدالشهدا(ع) خود را فدایی ولایت و امام زمانشان میدانستند و از این جهت، شاید ممكن است به نظر برسد كه اندیشه انقلاب اسلامی یك نهضت جدید است درحالیكه این ادعا صحت ندارد و این نهضت در امتداد همان مكتبی است كه نبی مكرم اسلام(ص) آن را ابلاغ كرد، بعدها در سیره امیرمؤمنان(ع)، امام حسین(ع) و امام رضا(ع) استمرار پیدا كرد و اكنون در قالب نظریه ولایت فقیه به ما رسیده است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی با محوریت راهكارهای نهادینهسازی مكتب شهید سلیمانی در بین مسئولان نیز تصریح كرد: حاج قاسم سه بار در وصیتنامه خود قسم جلاله یاد میكند كه ولایتمداری یكی از شئون اساسی عاقبتبهخیری است و در عمل هم ثابت میكند كه ولایتمدار كسی است كه بدون منت خدمتگزار مردم و عاشق آنها باشد.
وی تأكید كرد: مسئول، همانطور كه از نام آن برمی آید، به معنای كسی است كه مورد سؤال قرار میگیرد. این مفهوم مترادف با خادم است و هرچه عدهای بخواهند آن را متناظر با رئیس بدانند، حقیقت این است كه مسئولان نهفقط در دنیا بلكه در آخرت هم مورد سؤال قرار خواهند گرفت. بر همین اساس، اگر مسئولان، عامل به وصیتنامه حضرت امام(ره) و شهید سلیمانی باشند، این كشور گلستان میشود زیرا حاج قاسم نمونه بارز این موضوع بود و اگر زندگی خود را گذاشت و آسایشش را فدا كرد اما دستاوردهای درخشان عملكرد انقلابی او نهفقط در عصر حاضر بلكه تا همیشه موردتوجه و تاریخساز خواهد بود.
انتهای پیام/