صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس مجمع جهادگران استان تهران گفت: امروزه در 12 عرصه همچون اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی، رونق كشاورزی بومی و حتی اردوهای فرهنگی، كار جهادی صورت می‌گیرد.

محسن ارغوانی در گفت‌وگو با ویژه‌برنامه «فرمانده» از رادیو مقاومت با اشاره به جزئیات طرح‌های جهادی در حوزه‌های مختلف محرومیت‌زدایی این مجمع اظهار كرد: در 12 عرصه وارد عمل شده‌ایم و به طور خاص، متمركز بر حوزه‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی هستیم.

رئیس مجمع جهادگران استان تهران و مسئول امور كارگروه‌های تخصصی مجمع جهادگران كشور ادامه داد: در حوزه سلامت هم با وجود شهدایی كه از كادر بسیجی درمان تقدیم اسلام و انقلاب شده اما همچنان طرح‌های توزیع بسته‌های بهداشتی و گندزدایی معابر در دستور كار است و امیدواریم تا این جریان جهادی فراتر از ایران و در كشورهای اسلامی استمرار پیدا كند.

وی افزود: هم‌اكنون در 12 عرصه از اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی گرفته تا عرصه‌های كشاورزی و حتی سبك زندگی اسلامی و اردوهای فرهنگی، جهادگران، حلقه‌های میانی میان جریان حاكمیت و ملت هستند و بر همین اساس، هر جا كه احساس شود تا در یك روستا و منطقه جغرافیایی، نیاز به حضور و كمك جهادی دارد، از هیچ كوششی دریغ نخواهند كرد.

ارغوانی با اشاره به فعالیت بیش از 530 شورای جهادی در استان تهران و 31 مجمع جهادگران استانی در سطح كشور ذیل شورای عالی جهادگران كشور، خاطرنشان كرد: گروه‌های جهادی متعددی در نواحی مختلف بسیج در سطح كشور وجود دارند كه با عنوان خادم‎الشهدا(ع) شناخته می‌شوند و این‌ها همان جهادگرانی هستند كه در سایه الگو گرفتن از منش و سیره شهید سلیمانی، به‌موازات حضور در اردوهای جهادی، به‌صورت مستمر و پیوسته با خانواده‌های معظم شهدا نیز ارتباط برقرار می‌كنند، گوش شنوا و سنگ صبور مشكلاتشان می‌شوند و برای حل چالش‌های این عزیزان تلاش می‌كنند.

وی ادامه داد: فقط در شهرستان شهریار بیش از 18 منزل ساخته و تقدیم خانواده‌های معظم و معزز شهدای مدافع حرم شده است. این منطق رفتاری شهید سلیمانی بود؛ همان قهرمانی كه در جریان سیل خوزستان، خود شخصاً در خط مقدم خطر حضور پیدا كرد و هم روحیه و انگیزه برای جهادگران ایجاد كرد و هم امكانات پشتیبانی از مردم را به صحنه آورد.

وی تصریح كرد: علاوه بر این، همه می‌دانیم كه شهید سلیمانی اوایل انقلاب و در دوران دفاع مقدس، از احیاكنندگان سازمان جهاد سازندگی بود و پس از انحلال این سازمان، حاج قاسم یكی از نظریه‌پردازان اساسی این اندیشه بود كه خط ایثار و جهادگری در قالب یك جریان منسجم در بدنه سازمان بسیج مستضعفین كشور استمرار پیدا كند و بر همین اساس، از بنیان‌گذاران بسیج سازندگی محسوب می‌شوند.

ارغوانی گفت: رهبر معظم انقلاب برای ما ترسیم كرده‌اند كه باید این نهضت به قله‌های تمدنی دست پیدا كند و در این مسیر رو به جلو، مكتب شهید سلیمانی با پنج شاخصه باتدبیر بودن، شجاع بودن، عمل به وعده‌ها، اخلاص و تمركز همه خصوصیت‌ها در مسیر انقلاب اسلامی، می‌تواند سرمشق پیشرفت و تعالی جهادگران و بلكه آحاد ملت ایران باشد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی