صدای جمهوری اسلامی ایران

معاون دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: امام خمینی(ره) در جایی از وصیت نامه اش عنوان كرده بودند ما باید به قدرت سوم جهان تبدیل شویم.

پروفسور حسین كیوانی در گفتگو با برنامه «سلام سردار» رادیو مقاومت اظهار كرد: باید توجه داشت مقاومت و جنگ فقط همان هشت سال دفاع مقدس نبود بلكه جنگ در عرصه های دیگر هم ازجمله عرصه‌های اقتصادی و تكنولوژیكی همچنان ادامه دارد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشكی ایران ادامه داد: با وجود تحریم ها، مردم ما و دانشگاهیان صنعت گرا همه خوب درخشیدند، یكی از دلایل این درخشش این است كه ما مجبور شدیم مسایل مان را خودمان فكر كرده و حل كنیم.

وی در ادامه گفت: در دوران دفاع مقدس همان طور كه همه میدانند دو قطب در دنیا وجود داشت، شوروی و اروپا و آمریكاییها كه به دشمن ماكمك می كردند و ایران كه تنها بود و بدون حامی. فرماندهان ما با فكر خودشان سعی میكردند مقابله كنند و واقعا آن دوران، دورانی بود كه اثبات كرده ما می توانیم.

كیوانی با بیان اینكه جنگ تمام نشده، بلكه از گونه به گونه ای دیگر تغییرشكل یافته است، اضافه كرد: تصور كنید از سال 67 كه جنگ نظامی تمام شد بعد از آن ما با مسائل مختلف جدیدی روبرو شدیم كه مهمترینش تحریم بود. تحریمی كه خودش یكی از جنگهای بزرگ اقتصادی است.

وی با بیان اینكه دشمن با دادن اطلاعات غلط اذهان عمومی و به خصوص نسل جوان را تخریب می كند، افزود: در دنیا موضوعی هست به عنوان «توانمندی حل مسئله»، چون ما همیشه مجبور بودیم خودمان مشكلاتمان را حل كنیم توانمندی حل مسئله بالایی داریم. با وجود تمام مشكلاتی كه داریم زیاد بهم ریخته نشدیم، درحالی كه اگر حتی یكی از مشكلات ما را اروپایی ها داشتند زندگیشان فلج می شد.

معاون دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: وضعیت اقتصادی كشور ما مطلوب نیست اما حال مردم خوب است، وضعیت كشور ما در تهران با كشورهای اروپایی هیچ تفاوتی ندارد فقط تفاوت ما با آنها این است كه كه آنها كشورهای دیگر را غارت می كنند تا منافع خودشان را حفظ كنند.

كیوانی بیان كرد: امام خمینی(ره) در جایی از وصیت نامه اش عنوان كرده بودند «ما باید قدرت سوم جهان تبدیل شویم» حالا در بحث نظامی در منطقه اول هستیم و در بعضی از تكنولوژی ها هم رده ششم تا هشتم جهان را داریم كه این خوب است، امیدوارم با رفع مشكلات اقتصادی آن چیزی كه پشت اسكناس های پنج تومانی ما نوشته شده «علم اگر در ثریا هم كه باشد افرادی از پارس می روند و آن علم را به دست می آورند» تحقق پیدا كند. البته این روحیه هم اكنون در جوانان ما هست.

وی بیان كرد: در حال حاضر صادرات پزشك ما زیاد است. البته درست است كه درآمد بالای این رشته در كشورهای دیگر یكی از دلایل مهاجرت است اما این نكته هم حایر اهمیت است كه شهرت پزشكان ایرانی، كیفیت درمان و ارزان تر بودن خدمات پزشكی در ایران به نسبت كشورهای دیگر اروپایی، به خصوص در زمینه زیبایی هم باعث شده غیر ایرانیان زیادی برای درمان به ایران می آیند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • زنان مقاوم فلسطینی؛ حماسه سازان طوفان‌الاقصی / شجاعت مردان، مدیون ایستادگی زنان است

  • عامل عقب‌ماندگی سینمای مقاومت در ایران، نبود نقشه‌راه است/ نگاه كمی بر كیفی در سینما غلبه كرده است

  • اسرائیل بداند، مقاومت؛ نماد زیست آزادگان جهان است/ تجارت مرگ اسرائیل بزرگترین شكست آنهاست

  • ایران و عربستان دو بال نیرومند برای ایجاد صلح و دوستی در منطقه

  • كشورهای اسلامی باید مقدمات همه‌پرسی در فلسطین را فراهم كنند

  • علت ارسال سلاح با هواپیمای مسافری، هراس آمریكا از افكار عمومیست

  • ورود به سینمای مقاومت بدون پشتوانه امكان‌پذیر نیست

  • آمریكا با جنگ غزه درصدد مهار ایران است

  • دستان آلوده غرب در نقض كنوانسیون‌های بین‌المللی/ ارسال سلاح با هواپیمای مسافربری نقض صریح است

  • اسرائیل می‌خواهد با تغییر ژئوپلتیك منطقه، فضای امنی برای خود فراهم كند!