مسئول گروه جهادی فلق قائمشهر گفت: متأسفانه امروزه بیش از 60 جهادگر شهید در كشور داریم كه بنیاد شهید و امور ایثارگران، آنها را شهید به حساب نمیآورد و این در حالی است كه خانوادههای آنان هم حتی مطالبهای برای مستمری بنیاد ندارند.
میثم مهدی پور، مسئول گروه جهادی فلق قائمشهر در گفتوگو با ویژهبرنامه «فرمانده» از رادیو مقاومت در پاسخ به سؤالی با محوریت معنای جهاد اظهار كرد: در طول روز بسیار پیش میآید كه انسان دلش بخواهد به یك نفر خوبی كند. با این حال، فرهنگ جهاد و ایثار به معنای آن است كه فراتر از خوبی كردن به یك نفر، انسان خود را در خدمت یك جمعیت یا حتی یك جامعه قرار دهد؛ همانطور كه شهید سلیمانی هم وجود خود را وقف ملت ایران كرد و فدایی این مردم بود.
وی افزود: گروه جهادی ما كمتر از یك ماه پس از شهادت حاج قاسم شكل گرفت؛ آن هم در زمانی كه سیل سیستان و بلوچستان پیش آمده بود و اینجا بود كه همه دوستان جهادگر ما با میراث معنوی و سرمایه فرهنگی مؤثری كه از حاج قاسم به یاد داشتند، جهادگری و جانفشانی كردند.
مسئول گروه جهادی فلق قائمشهر خاطرنشان كرد: زندگی شهید سلیمانی نشان داد كه در بسیاری از اوقات كه ما و خانوادههایمان در خوشی و آرامش هستیم، عدهای در همان زمان همه وجود خود را وقف این خوشی و آرامش كردهاند و البته ما حتی از هویت و جزئیات عملكرد آنها هم خبر نداریم؛ همانطور كه در دوران دفاع از حرم، كمتر كسی خبر داشت كه شهید سلیمانی با چه رشادتی در میدانها نقشآفرینی میكند و پس از شهادت او مردم متوجه این حقیقت شدند.
وی ادامه داد: علاوه بر این، در زمانی كه سیل خوزستان پیش آمد، اگرچه حاج قاسم مسئولیت دیگری داشت اما بازهم به میان مردم آمد و در خط مقدم خطر قرار گرفت چون دغدغه مردم را داشت. شما ببینید، اینكه بدون هواپیمای شخصی و با هواپیمای عمومی در میان مردم سفر میكرد، خود نشان دیگری است كه قلبش برای این وطن، این نظام و این ملت میتپید و این موضوع نشان میدهد كه همه ما در این كشور چه كسانی كه مسئولیت مستقیم دارند و چه كسانی كه مسئولیت مستقیم ندارند، باید برای حل مشكلات این ملت احساس وظیفه كنند.
مهدی پور گفت: ما بهطور متمركز بر حوزه درمان و سلامت هستیم و اعضای گروه ما حتی از استان مازندران و با فاصله زیاد از مناطق محروم، در این روستاها حضور پیدا میكنند. احساس قلبی من این است كه اگر ما بخواهیم در حوزه اقتصاد هم بهموازات عرصههای امنیتی و دفاعی پیشرفت كنیم، این تعالی مستلزم نهادینه شدن روحیه مسئولیتپذیری و كار جهادی است تا اینطور نباشد كه ما در قبال سرنوشت همسایه و همشهری و هموطنمان بیتفاوت باشیم.
وی ابراز كرد: در دورانی كه بسیاری از افراد برای هزار تومان كمك به خیریه، چرتكه میاندازند، اگر مشاهده میكنید كه یك جوان متخصص یا یك پزشك راضی میشود تا ده روز از عمر خود را در مناطق محروم و بهطور رایگان سپری كنند، این نشان از تكثیر مكتب سلیمانی در اقشار مختلف جامعه است. با این حال، متأسفانه امروزه بیش از 60 جهادگر شهید در كشور داریم كه بنیاد شهید و امور ایثارگران، آنها را شهید به حساب نمیآورد و این در حالی است كه خانوادههای آنان هم حتی مطالبهای برای مستمری بنیاد ندارند.
وی افزود: من با بسیاری از خانوادههای آنان صحبت كردهام. آنها مطالبهای ندارند فقط میخواهند تا فرزند این جهادگر مرحوم بتواند خود را فرزند شهید بداند و به كار پدرش افتخار كند. ما ماجرای هواپیمای اوكراینی را سراغ داریم كه به خاطر یكسری مصلحتها، كشتهها شهید محسوب شدند درحالیكه این جهادگران همه وجودشان را وقف نظام و انقلاب و وطن كردهاند اما كشور، شهادت آنان را به رسمیت نمیشناسد.
مسئول گروه جهادی فلق قائمشهر یادآور شد: چالش در تأمین هزینههای اعزام و امنیت رفت و برگشت گروههای جهادی، یكی دیگر از مسائلی است كه جهادگران با آن مواجه هستند. با این حال، از همین الان قلب ما میتپد برای اینكه اردیبهشت 1402 زودتر فرا برسد و گره از كار هموطن سیستانی و بلوچ خود بازكنیم زیرا حاج قاسم به ما یاد داد كه در برابر سختیها عقبنشینی نكنیم و وجودمان وقف خدا و رضایت او باشد.
انتهای پیام/