مدیر دفتر شورای سیاستگذاری نماز جمعه استان تهران گفت: نباید به دنبال این باشیم كه آب و نان ما تأمین شود؛ حتی اگر به قیمت مسلط شدن ظالم بر ما باشد. امام حسین(ع) و شهید سلیمانی به ما یاد دادند كه تن به ذلت ندهیم حتی به قیمت جان و مال.
حجتالاسلام مهدی دربانی، مدیردفتر شورای سیاستگذاری نماز جمعه استان تهران در گفتوگو با ویژهبرنامه «فرمانده» از رادیو مقاومت اظهار كرد: بیان یكسری كلمات و جملات فقط در صورتی میتواند اثربخش باشد كه سخنگو آن را سرلوحه امور خود قرار داده باشد. وقتی حاج قاسم میگوید «اگر شهید نباشی، شهید نمیشوی» یا اینكه «ما ملت امام حسین(ع) هستیم»، این جملات نشان از عمق آگاهی و بصیرت او دارد و این جملات كلیدی نباید صرفاً لقلقه زبانمان باشد بلكه این عمل ماست كه حائز اهمیت است و باید همچون شهید سلیمانی در عملكرد ما نمود پیدا كند.
وی افزود: نباید به دنبال این باشیم كه آب و نان ما تأمین شود؛ حتی اگر به قیمت مسلط شدن ظالم بر ما باشد. امام حسین(ع) به ما یاد داد كه تسلیم نشویم و تن به ذلت ندهیم ولو اینكه به قیمت جان ما و اسارت اهلبیتمان تمام شود. حاج قاسم هم به ما یاد داد كه حتی اگر پس از 30 سال خدمت صادقانه به انقلاب و در دوران بازنشستگی، اگر دین خدا به دفاع نیاز داشت، باید از آسایش خود گذر كرد تا دین خدا پابرجا بماند.
مدیر دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران خاطرنشان كرد: انسان ذات غفلت كاری دارد و بسیار محتمل است كه گرد غفلت بر قلبش بنشیند. در این شرایط، تعظیم شعائر و پاسداشت ارزشها موضوعی است كه میتواند اثر غفلت را كمرنگ كند و انسان را مهیا كند تا آماده انجام دادن سختترین مسئولیتها برای پاسداری از دین خدا شود.
وی ادامه داد: در این شرایط، باید بدانیم كه اگرچه سخت است اما تا وقتی كار سخت نباشد، مزد آن هم ارزشمند نخواهد بود. مثلاً ساده زیستی كه یكی از اصول و مبانی سبك زندگی شهداست، شاید برای بسیاری از مردم ما كار سختی نباشد اما سخت بودن و البته ارزشمند بودن آن بهطور ویژه مربوط به آن مسئولی است كه اقتضای كارش، فعالیت در یك محیط لوكس و مرفه است.
حجتالاسلام دربانی گفت: از حقیقت غافل نباشیم كه در جمهوری اسلامی، مسئولان گریزان از مكتب سلیمانی بسیار اندك است اما هرچه باشد، حتی یكی از این مسئولان هم زیاد است و برای حل این مسئله، باید در رادیو و تلویزیون تبیین شود كه عدهای از ما، از همین مردم، مقاومت كردند و تلخیهایش را پذیرفتند تا درنهایت به رستگاری رسیدند و طعم شیرین افتخار و عزت را چشیدند. سؤال اصلی اینجاست كه مگر مادران شهدا فرزندانشان و همسران شهدا همسرانشان را دوست نداشتند؟ آنها هم مادر و همسر بودند اما ایستادند، مقاومت و جانفشانی كردند و سرانجام هم در این دنیا به قلههای انسانی رسیدند و هم در قیامت، از شیرینیهای فیض الهی بهرهمند شدند.
وی ابراز كرد: یكی از مهمترین و زیباترین برنامههایی كه میتوان در روز مادر انجام داد، همین است كه مادران شهدا را گرامی بداریم. دعای شهدا در حق ما مستجاب است و اگر خدمت به مادران شهدا، زمینه خوشایند و آسایششان شود، بدون شك ما موردتوجه و عنایت شهدا هم خواهیم بود.
انتهای پیام/