حاج قاسم برای من میگفت كه در طول دورانهای فرماندهی نظامیاش، هرگز توبیخ نیرو را بهصورت كتبی در پرونده آنها درج نكرده فقط به این دلیل كه مبادا مسئلهای در پرونده فرد ثبت شود و فردا كه توبه كرد، مسئولیت آن بر گردن حاج قاسم باشد.
سردار سرتیپ محمد امامقلی در گفتوگو با ویژهبرنامه «عصر مقاومت» از رادیو مقاومت با اشاره به آیه 96 سوره مباركه مریم اظهار كرد: مكتب سلیمانی اگرچه در امتداد مكتب امامین انقلاب و نهضت راستین اسلام است اما حقیقت این است كه حاج قاسم توانست تا تجلی عینی و الگوی عملی از اندیشههایی باشد كه تا پیش از این، در منبرهای وعظ و كلاسهای درس به آن پرداخته میشد.
معاون فرمانده نیروی قدس سپاه ادامه داد: من همیشه به همه میگویم كه اگر دوست دارند امیر المؤمنین(ع) و حضرت زهرا(س) را بیشتر بشناسند، به شخصیت شهید سلیمانی نگاه كنند؛ همانطور كه خداوند عالم هم در قرآن كریم فرمود «ان الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا» یعنی هركس كه با ایمان، در راه خدا عمل صالح انجام دهد، خداوند عالم برایش محبوبیت در قلوب افراد ایجاد میكند و این را ما در منش حاج قاسم میدیدیم.
وی افزود: یك برادر عراقی به من میگفت كه ما شما را بسیار دوست داریم. وقتی از او دلیلش را پرسیدیم، به ما میگفت كه یكی از بستگان ما در حشدالشعبی عراق، حاج قاسم را در جبهه دیده و اوصافی از او تعریف كرده كه ما عاشق ایرانیها شدهایم. این فقط یك نمونه است. برنامههای فرهنگی و تبلیغات رسانهای پیرامون مكتب شهید سلیمانی بسیار محدود بوده اما با این وجود، مشاهده میكنیم كه چه بازخوردهای بزرگ و باشكوهی در تعظیم شعائر و پاسداشت شهید سلیمانی در كشورهای منطقه همچون عراق، سوریه، یمن و لبنان برگزار میشود.
این همزم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در تشریح ظرفیتهای مكتب سلیمانی در تحقق گام دوم انقلاب خاطرنشان كرد: حاج قاسم اصول انقلاب را شناخته بود. دوست و دشمن را بهروشنی میشناخت و به همان اندازه كه عاشق ولایت بود، از آمریكا هم بیزاری میجست. متأسفیم كه برخی روشنفكرنمایان ما میگویند كه ما در عراق و سوریه چه میكردیم.
معاون فرمانده سپاه قدس اضافه كرد: همین آقایان در حالی ادعا میكنند كه عاشق آمریكا هستند كه حتی در همین ادعایشان هم دروغ میگویند زیرا امروز هرگز فضای فرهنگی حاكم بر آمریكا این سؤال را مطرح نكرده كه چرا آمریكاییها از 14هزار كیلومتر دورتر به عراق آمدند. اگر راست میگویید اینجا هم از آمریكاییها یاد بگیرید!
وی ادامه داد: دفاع مقدس نه جنگ ایران و عراق بلكه تجاوز حزب بعث علیه ملت ما بود و نمونه بارز آن را هم در سپاه بدر و جمعیت عظیم فراریان لشكر صدام میتوان مشاهده كرد كه ثابت میكند مردم عراق عداوت و دشمنی با ایران ندارند. همین هم اساس و زیربنایی شد تا سردار سلیمانی بتواند جوانان عراقی، لبنانی، سوری و ایرانی را باهم متحد كرده، صفوف رسوخ ناپذیری را در برابر ائتلاف ابرقدرتهای عالم تشكیل دهد و كار را به جایی برساند كه اگر در سال 1366، رژیم صهیونیستی دوروزه توانست تا بیروت پیشروی كند اما امروزه رژیم صهیونیستی 33 روز گرفتار یك جنگ با حزبالله لبنان شود و در نهایت هم از منطقه فرار كند.
سردار امام قلی گفت: حاج قاسم برای من میگفت كه هیچكس را در طول دورانهای فرماندهی نظامیاش توبیخ كتبی در پرونده نكرده فقط به این دلیل كه مبادا مسئلهای در پرونده فرد ثبت شود و فردا كه توبه كرد، مسئولیت آن بر گردنش باشد. این مكتب شهید سلیمانی و دفاع مقدس است. حالا سؤال اینجاست كه آیا آنهایی كه فاو و بستان و شلمچه را مدیریت كردند، اكنون نمیتوانند شركتهای بزرگ اقتصادی و مدارس انسانساز ما را مدیریت كنند؟ قطعاً میتوانند فقط به این شرط كه به دستاوردهای دفاع مقدس و فرهنگ شهید سلیمانی استناد شود.
انتهای پیام/