مسئول قرارگاه جهادی شهید احمدی روشن گفت: امروزه بهجرئت میتوان ادعا كرد كه عمده گروههای جهادی كه در عرصه هستند، حتی در یك نام و نشان از خصوصیات شخصیتی شهید سلیمانی الگو گرفتهاند.
علیاصغر تمن، مسئول قرارگاه جهادی شهید احمدی روشن در گفتوگو با ویژهبرنامه «فرمانده» از رادیو مقاومت ضمن تشریح اولویتها و راهبردهای جهادی این قرارگاه اظهار كرد: این قرارگاه ذیل فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی ارومیه فعالیت میكند و بسیاری از اعضای آن از جهادگران دانشجو هستند. در حوزه محرومیتزدایی متمركز بر دامپزشكی، خدمات درمانی و عرصههای عمرانی هستیم و از ابتدا هم فعالیتهای خود را متمركز بر مناطق كمبرخوردار و محروم استان آذربایجان غربی كردهایم.
وی افزود: یكی از مظاهر بارز مقاومت و ایستادگی در اردوهای جهادی را میتوان در همیت و اراده جهادگران برای تكمیل پروژهها مشاهده كرد؛ به این معنا كه علیرغم دور بودن از شهر و دیارشان همچنان در محرومترین و صعبالعبورترین مناطق استان و كشور باقی میمانند و به كار تا حدی ادامه میدهند كه كلید پروژه به دست قشر نیازمند و محروم برسد.
مسئول قرارگاه جهادی دانشجویی شهید احمدی روشن خاطرنشان كرد: من متولد دهه هشتاد هستم و به نظرم یكی از مسائلی كه لازم است بهطور ویژه به آن توجه شود، این است كه میان نسلهای بعد از جنگ با مكتب شهدا فاصله ایجاد نشود. البته كه امروز اینطور نیست و این ادعا بهكلی باطل است كه دهه هشتادیها و دهه نودیها با شهدا قرابتی ندارند اما با این حال نباید به گونه ای عمل كرد كه مكتب شهدا منحصر در نسل دهه شصتی ها و تا حدودی دهه هفتادی ها بماند و این معارف به كودكان، نوجوانان و جوانان انتقال پیدا كند.
وی ادامه داد: امروزه بهجرئت میتوان ادعا كرد كه عمده گروههای جهادی كه در عرصه هستند، حتی در یك نام و نشان از خصوصیات شخصیتی شهید سلیمانی الگو گرفتهاند. وحدت، همبستگی و باور به توانمندسازی ملی، همان اندیشه و میراث جاودانگی فرهنگی است كه حاج قاسم در ما نهادینه كرد و تجلی آن را امروز در وضعیتی شاهد هستیم كه حتی گروههای جهادی از استان تهران به مناطق محروم آذربایجان غربی اعزام میشوند.
تمن تصریح كرد: یكی از اولویتهای مستمر ما در پروژههای محرومیتزدایی این است كه مشاركت بومیان و اهالی مناطق محروم هم جلب شود. اینجاست كه میتوان از ظرفیت های بومی به گونه ای استفاده كرد كه سرمایه های مادی و معنوی بر نقاط ضعف متمركز شود و بهطور مثال با ایجاد یك كارخانه فرآوری محصولات كشاورزی، گره از معیشت چندین روستا و حتی بخش باز شود.
انتهای پیام/