عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: ما هر چیز كه باعث شود رشد و كمال و سلامت یك زن ضربه بخورد را ظلم و خشنوت علیه زنان دانسته و خود را موظف می دانیم از او حمایت كنیم.
دكتر كبری خزعلی در گفتگو با برنامه «سلام سردار» رادیو مقاومت اظهار كرد: ما در سیره اهل بیت(ع) و انبیاء و همچین در اوج اینها، در زندگی حضرت زهرا(س)، این اسوه مقاومت، می بینیم برای احقاق حق، با دست ایشان و مدیریش جهت داده می شد.
وی ادامه داد: حضرت زهرا(س) در مقابل مشكلات و مباحثی كه مطرح می شد با استقامت كامل و استفاده از خطبه و سخنرانی، روشنگری می كرد. یعنی جهاد تببین، موضوعی كه یكی از رسالت های مهم امروز ماست.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینكه حضرت زینب(س) از همان غروب عاشورا در حالی كه تمام اولیای خدا روی زمین در پر پر بودن شروع افشاگری كرد، گفت: حضرت زینب(س) از همان غروب عاشورا روشنگری را شروع كرد. اولین بیانیه و صحبتشان خطاب به رسول الله است و توصیف وضع موجود، كه عنوان كردند در كربلا چه كردند و این این تازه آغاز حركت جهاد تببین زنان بود و بعد از آن خطبه های ایشان در شام و كوفه كه بهترین معرف و مثال برای جریان مقاومت و جهاد تببین است.
خزعلی افزود: سیره ای كه امامین انقلاب و سردار سلیمانی داشتند این بود كه به جای اینكه بنشینند تا دشمن به داخل مرزهای ما برسد و بعد در داخل مرزها از ناموس و وطن خودمان دفاع كنیم، با تاسی و الگوقراردادن اهل بیت(ع) به آن طرف مرزها می روند و زمینه مقاومت و شكست دشمن را در آن طرف مرزها خودمان رقم می زنند. امیرالمومنین در نهجالبلاغه این را به ما یاد داده است، آنجا كه می فرمایند«والله كسی صبر نمیكند تا دشمن به درون مرزهای كشور، شهر و خانه اش بیاید و غافلگیرش كند، مگر آنكه آن قوم ذلیل می شود.»
وی ادادمه داد: ما در مرزهای عقیدتی هم باید همان طور كه در مرزهای جغرافیایی شهید سلیمانی ها را داشتیم در مرزهای عقیدتی هم امثال حاج قاسم ها را داشته باشیم و این رسالت خانم ها است.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به هجمه های فرهنگی غرب علیه بانوان ادامه داد: با نام آزادی می خواهند زن را به بردگی بگیرند و او را تا حد یك ابزار برای استفاده مردان تنزل دهند، این ما هستیم كه باید مقاومتمان به مرزهای آنها ببریم و از حقوق زن مظلوم غربی دفاع كنیم، كه چرا به نام آزادی، زنان را به بردگی كشیده اند؛ چرا نظام مردسالار غرب با تاسی به الگوی تحریف شده تورات، زن را مظهر شرار و مظهر فریب شیطان میداند و تلاش میكند زن بودن زن را ازاو دور كرده و او را مساوی و مشابه مرد كند. كه این بزرگترین خیانت و اهانت به زن است.
وی اضافه كرد: تازه وقتی زنانگی را از او گرفتند به او اجازه حضور به او در عرصه های اجتماعی را می دهند؛ زن در نگاه فرهنگ غربی تنها ابزاری برای چشم نوازی مردان و ابزاری برای بالا بردن سرمایه مردان است.
خزعلی با اشاره به اینكه ما مدعی دفاع از حقوق زن غربی هستیم بر اینكه باید مقاومت را به غرب و اروپا ببریم تاكید كرد و گفت: در سال 83 مصوبه ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد كه در آن زن آن قدر آزاد است كه صاحب فكر ایده مهارت و خلاقیت است و مسئولیت هم دارد.
وی ادامه داد: حق دادن به زن به تنهایی، فقط دادن یك سری امتیازها به یك انسان مجهور و ناتوان است، در حالی كه ما می گوییم زن یك انسان توانمند است كه می تواند متعهد و مسئول باشد، ما 148 حكم مصوبه ای كه درباره حقوق و مسائل زنان است را برای سطوح كشوری ارائه كردیم، بعد این مصوبات را برای سطوح بین المللی نیز ارسال كردیم و این ادعا را ثابت كردیم كه ما از حقوق زنان در داخل و خارج از كشور دفاع میكنیم.
عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: از سال 1392 رهبری تاكید داشتند و موكدتا از زنان خواسته اند در عرصه حقوق زنان وارد شوند در همین راستا ما یك مجموعه خوب به منظور صیانت از كرامت زن و مقابله با هرگونه خشونت و ظلم ایجاده كرده ایم.
خزعلی با تاكید بر اینكه باید جلوی ظلم به معنای عامش را بگیریم گفت: متاسفانه در غرب خشونت علیه زنان تعریف درستی ندارد. در قوانین آنها اگر كسی با ملاطفت علیه زنان كاری كند یا او را باشستشوی مغزی به گونه ای وادار كنند تا داوطلبانه، ظلم به خودش را بپذیرد،خشونت تلقی نمی شود، این درحالیست كه این هم یك نوع خشنوت علیه زنان است.
وی گفت: اگر كودك به انواع سوءاستفاده ها مبتلا بشود دیگر این را خشونت نمیداند، تازه برخی از این رفتارها از دو سالگی به كودك آموزش داده می شود، ما اینها را ظلم می دانیم ما هر چیز كه باعث شود رشد و كمال و سلامت یك زن ضربه بخورد را ظلم و خشنوت علیه زنان می دانیم و خود را موظف می دانیم از او حمایت كنیم.
انتهای پیام/