معاون امور پارلمانی رئیسجمهور گفت: روزی به حاج قاسم پیشنهاد دادیم كه بر مبنای محبوبیت خود در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود و یقین هم بدانید كه اگر این اتفاق میافتاد، ایشان یكی از گزینههای جدی پیروزی در انتخابات بود، اما ایشان گفت...
محمد حسینی معاون امور پارلمانی رئیسجمهور در گفتوگو با ویژهبرنامه «فرمانده» از رادیو مقاومت با اشاره به جایگاه شهید سلیمانی در تحولات منطقه اظهار كرد: اگرچه امروزه همگرایی پرشوری میان سوریه، عراق، لبنان، فلسطین و یمن با ایران اسلامی وجود دارد اما حقیقت این است كه بسیاری از مردم از اقصی نقاط عالم همچون آمریكای لاتین، آفریقا و آسیا، امروزه با ما همراه هستند و با استكبار عداوت و دشمنی دارند.
معاون امور پارلمانی رئیسجمهور افزود: با این حال، كشورهای محور مقاومت باید در روابط سیاسی و تجاری، بر خودشان تمركز كنند زیرا امروز آمریكا بر نظام اقتصادی جهان حكمرانی میكند و به همین دلیل، كشورهای ضد استكباری به دنبال راهی میگردند كه از این یوغ خلاص شوند. در این میان، محور مقاومت از تهران گرفته تا بغداد، دمشق، بیروت و صنعا میتواند نقش بسیار مؤثری ایفا كند و شاهكلید نجات همه كشورهای ضداستعماری عالم شوند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تاكنون تعابیر و عبارات متمایزی را به سردار دلها نسبت دادهاند. یكی از این خصایص اخلاص و دیگری صداقت است و اینها همه سرفصلهایی است كه برای مردم دستیافتنی است؛ بهگونهای كه هركس رفتار و گفتارش یكی باشد و هر كار را فقط برای رضای خدا انجام دهد، فاصلهها و شكافهایی كه در دینداری و انگیزههای مردم هم به وجود آمده، برطرف خواهد شد.
معاون امور پارلمانی رئیسجمهور با اشاره به ماجرای پیشنهاد كاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری به شهید سلیمانی و توصیف واكنش ایشان خاطرنشان كرد: زمانی كه توفیق داشتیم در كرمان و در سپاه ثارالله، در محضر شهید سلیمانی باشیم، روزی به حاج قاسم پیشنهاد دادیم كه بر مبنای محبوبیت خود در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود و یقین هم بدانید كه اگر این اتفاق میافتاد، ایشان یكی از گزینههای جدی پیروزی در انتخابات بود. با این حال، برخلاف همه مسئولان و شخصیتها كه با مشاهده درخواستهای فراگیر برای حضور در انتخابات، شاید حس غرور و خوشحالی به خاطر این حسن توجه به آنان دست بدهد، شهید سلیمانی در آن لحظه با بیاعتنایی آشكار با این پیشنهاد روبرو شدند و بهصراحت فرمودند كه من كاندید گلولهها هستم.
وی ادامه داد: حقیقت این است كه در دوران حیات شهید سلیمانی، برنامهریزی اصلی آمریكاییها ناظر بر تسخیر كامل عراق و سوریه و درگیر كردن ایران و تركیه توسط عناصر تكفیری بود و آنها اراده كردند كه شبهنظامیان مسلح از همه كشورها به داعش بپیوندند و جبهه بزرگی در برابر ایران تشكیل شود تا این لشكركشی در نهایت بتواند جغرافیای سیاسی منطقه را تغییر دهد. با این حال، در برابر این طرح، نیروی قدس سپاه ایران متشكل از رزمندگان ایرانی، سوری، عراقی، افغانستانی و پاكستانی بودند كه نهتنها دشمن را شكست دادند بلكه شرایط را به نحوی تغییر دادند كه آمریكاییها در منطقه منفور و ذلیل شوند و البته بزرگترین كشور هستهای جهان یعنی روسیه هم با محور مقاومت همراه شود.
حسینی تبیین و تشریح مكتب شهید سلیمانی را یك كار جهادی و فرهنگی خواند و گفت: شما ببینید وقتی یك شخصیت میتواند حائز چنین ابعاد شخصیتی اثرگذاری باشد، بهتبع میتواند در مقام الگوسازی هم حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد. جنبههای عبادی و ایمان حاج قاسم از یكسو و توانمندیهای مدیریتی و فرماندهیاش از سوی دیگر، شرایطی را ایجاد میكند كه شما با یك نگاه تمدنی به تبیین شخصیت او بپردازید.
وی ابراز كرد: با همه این تفاسیر، مردم باید بدانند كه دستیابی به این شخصیت میسر و دستیافتنی است. یك روستازاده از روستای محروم قنات ملك، كارگر یك هتل و كارمند موقت اداره آب و فاضلاب كه حتی در ابتدای ورود به سپاه هم بهعنوان یك پاسدار بدون درجه فعالیت میكرد، سرانجام همه تهذیب نفس و اخلاصش باعث شد تا در نهایت بهعنوان یكی از مهمترین فرماندهان نظامی جهان شناخته شود و با دافعه حداقلی و جاذبه حداكثری، قلوب ملت ایران را همه دورهم جمع كند.
انتهای پیام/