عضو هیئت علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از استقبال دانشجویان از رشته های شیمی خبر داد و بر لزوم افزایش سرمایه گذاری برای توسعه دانش جدید فناوری تاكید كرد.
دكتر علی اكبر یوسفی در گفتگو با برنامه «سلام سردار» رادیو مقاومت اظهار كرد: قبل از انقلاب به دلیل واردات فناوری در كشور نیاز به پژوهش احساس نمیشد. در حوزه صنعت بالاترین سطح كاری در حد تكنسینی بود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران ادامه داد: بعد از انقلاب و استقلال كشور، نیاز به پژوهش و تولید فناوری در كشور احساس شد، به همین دلیل دانشگاه ها و پژوهشكده ها در كشور افزایش یافت.
این استاد دانشگاه با بیان اینكه وجود منابع عظیم نفت و گاز، معادن و ... در ایران فرصت خوبی را برای پژوهشكده های ما فراهم كرده است گفت: تحریم ها و مشكلاتی كه كشور با آن مواجهه بود باعث شد ما به جای اینكه در پژوهش های علمی جهانی شركت كنیم و به اصطلاح كار پژوهشی انجام دهیم به سراغ نیازهای واقعی كشور برویم.
یوسفی ادامه داد: سه پژوهشگاه بر روی مواد شیمیایی و فناوریهای مرتبط كار می كنند و توانسته اند بسیاری از مشكلات كشور را حل كنند. ما وارد صنعت رشته های شیمی شده ایم.
وی افزود: ما ظرفیت خوبی در رشته شیمی در دانشگاهایمان داریم و دانشجویان هم از این رشته استقبال می كنند، تقریبا می توان گفت صندلی خالی در این رشته ها نداریم.
استاد پژوهشكده پلیمری و پتروشیمی با تاكید بر لزوم افزایش سرمایه گذاری برای توسعه دانش جدید فناوری گفت: جامعه كشش جذب فناوری را دارد، اما فناوری اگر كاملا پخته نشده باشد و وارد صنعت شود باعث عدم اعتماد به دانش داخلی می شود.
یوسفی بیان كرد: از پژوهش های پایه حمایت چندانی نمی شود، در دوره قبل عنوان شد كه از شركت های دانش بنیاد حمایت می شود و این موضوع باعث شد بسیاری از پژوهش های پایه نتوانند زیاد كاری انجام بدهند. باید دانست كه همه ایده ها قابلیت تجاری شدن ندارند و این یك خطا راهبردی است كه بخواهیم همه ایده ها را وارد صنعت كنیم. باید براساس نیاز جامعه این ایده ها، صنعتی و وارد بازار شوند.
انتهای پیام/