یك شاعر انقلاب گفت: اقتدار و مهربانی شهید سلیمانی پارادوكسی را ایجاد می كند كه این پارادوكس یكی از اجزای شعر است.
به گزارش رادیو مقاومت، عالیه مهرابی در گفت و گو با برنامه «عصر مقاومت» با بیان اینكه اگر تعریفی از شعر انقلابی داشته باشیم شعری پویا با دشمن شناسی قوی است، اظهار كرد: در تمام رویدادها حضور شاعران را در حوزه شعر انقلاب داریم.
عضو شورای مركزی شعر بسیج كشور با اشاره به اولین سروده های شعر انقلاب در كشور، یاد مرحوم سبزواری «پدر شعر انقلاب» را گرامیداشت.
این شاعر حوزه انقلاب با اشاره به روند شعر انقلابی در چند سال اخیر ادامه داد: در مرحله بعد اشعار انقلابی به مداحان رسید كه در مجالس آن را می خواندند، بعد از این شاعران اشعار انقلابی را با موضوع شهدای هسته ای، ترور و مدافع حرم می سرودند.
به گفته مهرابی، نقطه عطف این اشعار، شعرهایی بود كه برای شهادت شهید سلیمانی سروده شد، زیرا ایشان نقطه عطف محور مقاومت است.
وی با بیان اینكه شهادت شهید سلیمانی داغ بزرگی بود كه بر دلها سنگینی می كرد، افزود: سرودن شعر نیاز به استفاده از ویژگی های موضوعی دارد كه برای آن سروده می شود و شخصیت شهید سلیمانی تمام ویژگی های لازم برای سرودن شعر را داشت.
عضو شورای مركزی شعر بسیج كشور یادآور شد: انتخاب عنوان «فرمانده مقاومت» شایسته شهید سلیمانی بود و براین اساس مقاومت نیز با توجه به ابعاد شخصیتی ایشان شرایط ویژه ای دارد كه می تواند سرآغاز چاپ كتاب و اشعار مختلف انقلابی باشد.
مهرابی كه در سال 97 به عنوان چهره هنر انقلاب اسلامی یزد انتخاب شده عنوان كرد: اقتدار و مهربانی شهید سلیمانی پارادوكسی را ایجاد می كند كه این پارادوكس یكی از اجزای شعر است.
وی با اشاره به اینكه اگر شهید سلیمانی نبود انقلاب اسلامی در كشور نبود، بیان كرد: اشعار آیینی با اشعار انقلابی و محور مقاومت گره خورده است.
پایان پیام/