صدای جمهوری اسلامی ایران

مشاور سابق فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: اگر از شهید سلیمانی سؤال می‌شد كه دستاوردهای شخصیتی خود را مدیون چه كسانی هستید، بدون شك انگشت بر شهدا می‌گذاشت و به نظر من، مهم‌ترین پاسخ به این سؤال، روحیه وحدت‌آفرینی مستمر او بود.

سردار احمد كریم پور، هم‌رزم سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و مشاور سابق فرمانده نیروی قدس سپاه در گفت‌وگو با ویژه‌برنامه «عصر مقاومت» از رادیو مقاومت با اشاره به نخستین دیدار خود با شهید سلیمانی اظهار كرد: 21 سال داشتم كه در سال 1359 با شهید سلیمانی در جبهه‌های جنگ آشنا شدم و از آن زمان تا ساعاتی قبل از سفر برون‌مرزی حاج قاسم، 39 سال مشاور او بودم.

وی افزود: براساس بررسی‌های رسمی، 300 میلیون نفر در سرتاسر عالم در مراسم عزای شهید سلیمانی شركت كرده بودند اما لازم است بررسی و تبیین شود كه این شخصیت چطور محبوب همه دل‌ها شد. به نظرم اگر از شهید سلیمانی سؤال شود كه دستاوردهای شخصیتی خود را مدیون چه كسانی هستید، بدون شك انگشت بر شهدا خواهند گذاشت و به نظر من، مهم‌ترین پاسخ به این سؤال، روحیه وحدت‌آفرینی مستمر او بود كه در هر جمع و محفل، همه را به دور خود جمع می‌كرد و در منطقه هم با همین مبنا بود كه توسط یك ارتش خدایی برای نابودكردن تروریست‌ها و دشمنان انسانیت تشكیل دهد.

هم‌رزم سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ادامه داد: اگر می‌گوییم كه شهید سلیمانی شخصیت وحدت‌آفرین داشت، باید در نظر داشته باشیم كه این ویژگی فقط در جریان رویارویی با خودی‌ها بود و در برابر دشمن، ایشان رویكرد تجزیه را در پیش می‌گرفت؛ به‌گونه‌ای كه در رویارویی با پسرعموی بشار اسد وقتی رفعت اسد به او گفت كه ما نیز از حكومت سهمی داریم، شهید سلیمانی به او پاسخ داد كه سلاحت را بر زمین بگذار تا سهمتان از حكومت در نظر گرفته شود و حتی به عناصر مسلح النصره هم امان می‌داد تا خواسته‌شان را بگویند و با برآورده ساختن آن، دسته عظیمی از دشمنان را متفرق می‌كرد.

وی ادامه داد: حاج قاسم مصداق ساده زیستی بود. شما هیچ‌گاه ایشان را با یك لباس گران‌قیمت نمی‌دیدید اما همین فرد كه حتی در جبهه‌ها از پوشیدن جلیقه ضدگلوله پرهیز داشت، در دیدار با رهبر معظم انقلاب بهترین لباس‌هایش را می‌پوشید، عطر می‌زد و حتی اگر در لباس نظامی احترام نظامی می‌گذاشت، باز دلش آرام نمی‌گرفت و دست بر سینه می‌گذاشت.

مشاور سابق فرمانده نیروی قدس سپاه تصریح كرد: در بررسی مكتب شهید سلیمانی باید به سه شاخصه توجه كرد؛ اولاً اینكه صاحب این مكتب كه بود و شهید سلیمانی چه ویژگی‌هایی داشت، دوماً اینكه نگاه سردار سلیمانی چگونه بود و از ولایت گرفته تا دشمن‌شناسی، به مسائل چطور نگاه می‌كرد و سوماً اینكه نگاه به شهید سلیمانی چگونه بود و دوست و دشمن او را چطور تحلیل می‌كردند.

وی تأكید كرد: به نظر من، بهترین دریچه‌ای كه می‌توان از آن با دقت و اشرافیت كامل به مكتب شهید سلیمانی نگاه كنیم، همین مسئله جهاد تبیین است كه رهبر معظم انقلاب به آن تأكید داشتند. در هر حال باید در نظر داشت كه مسیر سعادت شهید سلیمانی كه همه شاهد رستگارشدن او بودیم، در سایه قطب نمای دقیقی بنام ولایت فقیه و دشمن‌شناسی حاصل شد كه برمبنای آن، در هیچ زمان نبود كه قاسم سلیمانی جای دوست را با دشمن اشتباهی بگیرد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • زنان مقاوم فلسطینی؛ حماسه سازان طوفان‌الاقصی / شجاعت مردان، مدیون ایستادگی زنان است

  • عامل عقب‌ماندگی سینمای مقاومت در ایران، نبود نقشه‌راه است/ نگاه كمی بر كیفی در سینما غلبه كرده است

  • اسرائیل بداند، مقاومت؛ نماد زیست آزادگان جهان است/ تجارت مرگ اسرائیل بزرگترین شكست آنهاست

  • ایران و عربستان دو بال نیرومند برای ایجاد صلح و دوستی در منطقه

  • كشورهای اسلامی باید مقدمات همه‌پرسی در فلسطین را فراهم كنند

  • علت ارسال سلاح با هواپیمای مسافری، هراس آمریكا از افكار عمومیست

  • ورود به سینمای مقاومت بدون پشتوانه امكان‌پذیر نیست

  • آمریكا با جنگ غزه درصدد مهار ایران است

  • دستان آلوده غرب در نقض كنوانسیون‌های بین‌المللی/ ارسال سلاح با هواپیمای مسافربری نقض صریح است

  • اسرائیل می‌خواهد با تغییر ژئوپلتیك منطقه، فضای امنی برای خود فراهم كند!