مسئول گروه جهادی شهید سلیمانی میناب گفت: فقط با استفاده از كمكهای مؤمنانه، نام حاج قاسم در این مناطق محروم زنده و جاری بوده و اگر عكس حاج قاسم بر سینه جهادگران گروه ما نقش بسته، به این خاطر است كه او نماد كمك به محرومان و نیازمندان بود.
مجتبی فرخی زاده مسئول گروه جهادی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی میناب در گفتوگو با ویژهبرنامه «فرمانده» از رادیو مقاومت با اشاره به برنامهها و راهبرد این گروه جهادی اظهار كرد: این گروه حدود چهار سال است كه در شهر منظر از توابع شهرستان میناب فعالیت دارد و البته حوزه عملیاتی آن بسیار فراتر از سطح شهر، شهرستان و حتی استان بوده است.
مسئول گروه جهادی شهید سلیمانی میناب ادامه داد: گروه جهادی شهید سلیمانی میناب تا پیش از این به نام گروه جهادی شهدای گمنام فعالیت داشت اما پس از شهادت سردار دلها، هر 25 جهادگر جوان و متخصصی كه در این گروه حاضر هستند، اعلام رغبت كردند كه نام گروه بنام این شهید عالیقدر باشد.
وی افزود: در حوزههای مرتبط با محرومیتزدایی متمركز هستیم و بهطور خاص پس از اعزام به مناطق زلزلهزده در بندرعباس و نواحی سیلزده استان هرمزگان و خوزستان، تاكنون در زمینه توزیع بستههای معیشتی و كمكهای مؤمنانه، ویزیت رایگان در روستاهای محروم حوالی بشاگرد، ساخت خانه عالم، سرویسهای بهداشتی، رنگآمیزی و بازسازی درمانگاه برادران اهل سنت، توزیع غذای گرم و پوشاك میان زلزلهزدگان و سیلزدگان و اهدای بستههای كمكآموزشی و لوازمالتحریر فعالیتهای مؤثری داشتهایم. علاوه بر این، در ایام كرونا هم چه در زمینه تولید و توزیع اقلام بهداشتی و چه واكسیناسیون به كمك اهالی شهرستان و استان شتافتهایم.
مسئول گروه جهادی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی میناب خاطرنشان كرد: حتی بدون پشتوانه مالی و فقط با استفاده از كمكهای مؤمنانه، نام حاج قاسم در این مناطق محروم زنده و جاری بوده و اساساً محرومیتزدایی در مناطق محروم نمیتواند جدا از فرهنگ شهید سلیمانی باشد و اگر عكس حاج قاسم بر سینه جهادگران گروه ما نقش بسته است، به این خاطر است كه حاج قاسم نماد كمك به محرومان و نیازمندان بود.
وی ادامه داد: درست است كه كار جهادی سخت و سنگین است اما اگر عاشق خدمت به مردم باشیم، حتی جمعههایی كه روز استراحت مردم است، جهادگران با اشتیاق داوطلب میشوند كه به روستاهای محروم اعزام شوند و حتی یك آجر بر آجر دیگر بگذارند تا خواست مردم برآورده شود. در چنین شرایطی است كه در تأمین مواد غذایی و وعدههای مختلف جهادگران هم حتی از هر سازمان و نهادی جدا هستیم اما با كمكهای مردمی میتوانیم كار را جلو ببریم.
فرخی زاده گفت: نمیتوان با پشت میز نشستن كار به سرانجام برسد. مكتب سلیمانی برای مسئولان یعنی هر مدیر و مقامی از پشت میزش بلند شود، به گود مشكلات و بحرانها بیاید و به بركت این در میانه میدان بودن، شاهد باشند كه خروجی كارشان چندین برابر میشود. مكتب حاج قاسم را باید از سیره شهید سلیمانی شناخت؛ از زمانی كه در روستای محروم قنات ملك به سر میبرد تا زمانی كه در خط مقدم جبهههای دفاع مقدس، دفاع از حرم و البته مردمداری او در پشت جبههها، درسهای بارز اخلاق و انسانسازی را برای ما ترسیم میكرد.
وی ابراز كرد: مكتب سلیمانی در حوزههای مختلف قابل تحقق است و اگر یكی از دستش برمیآید كه به كار جهادی برسد، باید به میدان بیاید اما برای سایرین هم درسهای جاودانهای مطرح میكند و حتی در قالب یتیمنوازی و كمك به همشهری و هموطن، فرهنگ جهاد و شهادت را در جامعه بیشتر نهادینه كرد. جذب حداكثری هم از همین طریق محقق میشود.
مسئول گروه جهادی شهید سلیمانی میناب در پایان یادآور شد: ارتباط با جامعه نخبگانی، معلمان و اساتید دانشگاه میتواند امكان ویژهای برای برگزاری كلاسهای تربیتی رایگان با در نظر گرفتن جامعه هدف نوجوانان و جوانان فراهم كرد و به بركت این كار فرهنگی، نسل آیندهساز بیش از پیش با مبانی اندیشهای انقلاب اسلامی آشنا میشود.
انتهای پیام/