فعال فرهنگی در حوزه تقریب مذاهب اسلامی گفت: جریان فلسطین موضوعی است كه همه مردم دنیا طرفدار آن هستند و حتی اگر دولتها حامی فلسطین نباشند، ملتها خود را همدرد فلسطینیان میدانند.
علیرضا كمیلی فعال فرهنگی در حوزه تقریب مذاهب اسلامی در گفتوگو با ویژهبرنامه «فرمانده» از رادیو مقاومت با اشاره به فرارسیدن 29 دیماه و روز غزه اظهار كرد: این روز همچون سایر مناسبتها فقط بهانهای است تا اتفاقات بزرگ اواخر سال 2008 و اوایل سال 2009 فراموش نشود. در آن روز بود كه ارتش رژیم صهیونیستی به بهانه آزادكردن سرباز خود گیلاد شالیت تصمیم گرفت تا با تمام توان و تسلیحات كشتار جمعی فراوانی كه در اختیار داشت، به یك منطقه محدود و محاصرهشده همچون باریكه غزه حمله كند.
وی افزود: آنجا بود كه مقاومت در برابر این توحش و ددمنشی تصمیم گرفت تا حتی از یك وجب از خاك سرزمینی خود كوتاه نیاید و در برابر این جنایات هم جبهه یكپارچهای علیه صهیونیستها در سرتاسر عالم به راه افتاد و از نیویورك و واشنگتن گرفته تا تركیه، سوریه، لیبی، مصر، ایران، اندونزی و بسیاری از كشورهای دیگر، مردم در هر شهر به خیابان آمدند و از مظلومان فلسطینی حمایت كردند.
این فعال فرهنگی در حوزه تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینكه برای همه آزادگان عالم، امام حسین(ع) الگوی دلدادگی است، خاطرنشان كرد: پس از جنگ غزه، جمعی از دوستان فلسطینی ما كه به ایران آمدند، وقتی در یك جلسه دورهم جمع شده بودیم، یكی از آنها بهصراحت گفت كه ما در این جنگ، حسینی جنگیدیم. این سند آشكار همان اندیشهای است كه امروز به الگوی همه آزادگان عالم تبدیل شده و با شعار «هِیهات مِنَّ الذِّلَّة» برای دفاع از عزت خود به میدان بیاییم.
وی ادامه داد: جریان فلسطین موضوعی است كه همه مردم دنیا طرفدار آن هستند و حتی اگر دولتها حامی فلسطین نباشند، ملتها خود را همدرد فلسطینیان میدانند. با این حال، فرهنگ مقاومت ایجاب میكند كه دولتها هم حتی اگر در مسائلی دچار اختلافنظر باشند، اگر در وجهه ضدصهیونیستی با هم همنظر و همعقیده باشند، باید برای شكست دادن دشمن مشترك همه مسلمانان و بلكه همه بشریت، در كنار هم بایستند و به میدان بیایند؛ موضوعی كه جمهوری اسلامی در 43 سال اخیر در آن سربلند بوده و تاكنون به بركت نظریه صدور انقلاب توانسته تا دل و ذهن بسیاری از ملتهای منطقه را هم با اندیشه آزادسازی قدس شریف همراه كند.
انتهای پیام/