برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت با مصطفی مصلح زاده، كارشناس سیاسی و امور بین الملل و استاد دانشگاه به صورت تلفنی گفتوگو كرد.
به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت، مصطفی مصلح زاده، كارشناس سیاسی و امور بین الملل و استاد دانشگاه در برنامه «عصر مقاومت» با اشاره به وجود مكتب مقاومت پیش از شكل گیری مقاومت اسلامی بیان كرد: با حمله اسرائیل به لبنان كه هنوز هم حزب الله در آنجا وجود نداشته مقاومت اسلامی آغاز می شود. اسرائیل در طی این جنگ، لبنان را از سازمان آزادی بخش فلسطینی خالی كرد و در آنجا ماندگار شد. از این پس شاهد شكل گیری مقاومت اسلامی با ایجاد تشكیلات حزب الله هستیم كه آغازگر نبرد اسرائیل می شود و طی 18 سال مبارزه در سال 2000 اولین شكست اسرائیل با خروج آنها از لبنان بدون گرفتن هیچ امتیازی رقم خورد و از آن موقع سیر صعودی شكستهای اسرائیلی آغاز شد.
وی با اشاره به جنگ دوم اسرائیل با لبنان در سال 2006 خاطرنشان كرد: اسرائیل در این جنگ به دنبال نابودی سازمان حزب الله بود. اما اسرائیل نه تنها به بیروت نرسید كه هر بار مجبور به عقب نشینی می شد. این جنگ 33 روز به طول انجامید و دومین شكست اسرائیل رقم خورد. این شكست از شكست قبلی بدتر بود چرا كه در طول 33 روز این شكست را متحمل شد و از آن پس رژیم صهیونیستی متوجه شد حریف لبنان نمی شود و دیگر هیچگاه حمله ای به لبنان نكرد. پس از این ناكامی ها به سراغ غزه آمد. غزه كمتر از یك بیستم لبنان است و اسرائیل به امید پیروزی، در سال 2008 آغازگر جنگ به غزه بود. اسرائیل تنها از 2 جهت می توانست به لبنان حمله كند در حالیكه به غزه از 4 جهت می تواند حمله كند. تصور بر این بود كه اسرائیل بتواند چند ساعته غزه را تصرف نماید اما جنگ 2008، 22 روز به طول انجامید و اسرائیل با پذیرش شكست، مجبور به عقب نشینی شد.
مصلح زاده در رادیو مقاومت از جنگ اسرائیل با غزه در سال 2012 و شكست اسرائیل یاد كرد و افزود: در هر جنگ، رژیم صهیونیستی تعداد زیادی كشته بر جای می گذاشت. اسرائیل در سالهای 2014، 2019 و 2022 نیز به غزه حمله می كند اما شكست می خورد. آغازگر جنگ كنونی حماس بود. اسرائیل از نظر سازمان ملل یك دولت اشغالگر است. از نظر حقوق بین الملل نیز اگر سازمان ملل نتواند مناطق اشغال شده را به مردم بازگرداند، مردم اشغال شده حق دارند با اشغالگر بجنگند. بنابراین حمله مردم آواره فلسطینی كه در غزه سكنی گزیده اند به اسرائیل حقوقی است. آوارگان در غزه جایی ندارند و در اردوگاه جبالیا ساكن هستند. از نظر ماده 51 منشور حقوق بین الملل، می توان به اشغالگران حمله كرد حتی اگر اسحله ای نداشته باشند. اسرائیل در این جنگ اقدامات وحشیانه بی سابقه ای را انجام داده است. هیچ جنایت جنگی وجود ندارد كه رژیم صهیونیستی در این جنگ نكرده باشد.
وی در ادامه یادآور شد: با طرح شكایات به دیوان كیفری بین المللی و دادگاه های ملی و تشكیل دادگاه كشورهای اسلامی و درخواست از دبیركل سازمان ملل برای ارسال كمیته حقیقت یاب به غزه برای جمع آوری مستندات جنگی می توان جنایات اسرائیل را محكوم كرد. همچنین با گسترش تظاهرات مردمی، دولتهای مخالف اسرائیل نیز بیشتر می شوند.
گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف 95.5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 3000955 آماده دریافت پیامكهای مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.