رضایی نژاد گفت: مورخین تا پیش از اسكندر مقدونی هیچ نامی از تمدن یهودی نبرده اند و دلیل حفاری مسجد الاقصی توسط اسرائیل، پیدا كردن سندی برای تمدن یهودی و نابودی تاریخ است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت، دكتر امین رضایی نژاد كارشناس سیاسی در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت با اشاره به شبهات پیرامون ایده اسرائیل برای تخریب زیر مسجد الاقصی و نابودی آن با یك زلزله مصنوعی اظهار كرد: این ایده چندان جدی است. رژیم صهیونیستی هر نوع جنایتی را انجام می دهد و به هیچ كسی پاسخگو نیست و لذا خراب كردن مسجد الاقصی نیز می تواند در همین راستا باشد. اما دلیل اصلی آن، مسئله اكتشافی است.
نكته مهم آن است كه مورخین تا پیش از اسكندر مقدونی هیچ نامی از تمدن یهودی نبرده اند و این برخلاف آموزه های تورات تحریف شده است و این یك نقطه ضعف بزرگ برای اسرائیلی هاست و دلیل حفاری مسجد الاقصی برای پیدا كردن سندی برای تمدن یهودی و نابودی تاریخ است. این اقدام اسرائیل یك جنایت روانی سیستماتیك علیه فلسطین است.
وی ادامه داد: تاریخ سازی یكی از هنرهای یهودیان است و حتی داستانهای تحریف شده ای برای سایر قومها ساخته اند. آنها نه تنها برای مسلمانان بلكه سایر اقوام نیز تاریخ سازی كرده اند. بزرگترین دستاورد تمدنی آنها جابجایی آثار و ایجاد تغییرات در آنهاست. اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیده اند.
رضایی نژاد در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت یادآور شد: اگر در خلال حفاریها شی و لوحی كشف شود، در یك موزه محرمانه نگهداری می شود و اجازه مطالعه تاریخی در مورد آن به مورخین داده نمی شود چرا كه اسناد كشف در تضاد با تاریخ جعلی آنهاست و اگر غیر از این بود، آن را در بوق و كرنا كرده و در رسانه ها جار می زدند.
در ادامه دكتر مجتبی رحماندوست عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: غزه از سال 2005 كه تبدیل به یك حكومت خودمختار شد، یك زخم غیرقابل درمانی برای اسرائیل شد و از همان موقع اسرائیل جنگهای مختلفی را با آنها رقم زدند تا منطقه نوار غزه را از حماس پاكسازی كنند.
وی با اشاره جنگهای مردمی اسرائیل در سالهای گذشته ادامه داد: هیچ از جنگهای نظامی مردمی به سرانجام نرسید اما جنگهای مردمی به ویژه طوفان الاقصی از سایر جنگها موفقیت بیشتری كسب كرده است. به رسمیت شناختن فلسین به عنوان یك كشور یكی از دستاوردهای طوفان الاقصی بود. یهودیان دریافته اند كه اخراج فلسطینیان و كوچاندن آنها به غزه محال است. آنها نتوانستند حماس را حذف كنند و در اولین مرحله آتش بس، حماس برای آزادكردن اسرای خارجی 2 شرط بازگشایی مرز رفح و مهر گذرنامه حماس برای اسرا نهاد. در طول این 60 روز شاهد تحولاتی در منطقه بودیم كه به نفع مقاومت بوده است.
رحماندوست ضمن تاكید بر كمكهای مصر برای رساندن كمكهای غذایی، دارویی و نظامی به فلسطینیان اظهار كرد: مصر به شدت در این زمینه ها كوتاهی می كند. پس از امضای كمپ دیوید به شدت به اسرائیل متعهد شده و حاكمیت آنها در عمل به نفع اسرائیلی ها اقدام می كند.
این عضو هیئت علمی در مورد وظیفه دولت اردن در این جنگ نیز خاظرنشان كرد: این دولت به عنوان كشوری كه بیش از دو سوم جمعیت آنها فلسطینی الاصل است و مرز طولانی با آنها، تاثیرگذاری زیادی دارد اما از ترس عدم حمله اسرائیل به آنها هیچ اقدامی نمی كند و تا حكام فعلی بر سر كار هستند امیدی وجود ندارد.
گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت میتوانید برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:00 تا 17:00روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامكهای مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.