صدای جمهوری اسلامی ایران

وزیر خارجه عربستان با اشاره به بی سابقه بودن كشتار در غزه گفت كه تداوم عملیات نظامی به سود هیچ طرفی نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری ایرنا؛ «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در گفت‌وگو با شبكه تلویزیونی «پی.بی.اس» آمریكا گفت كه ما شاهد كشتار بی‌سابقه در غزه هستیم و این كشتار با هیچ بهانه‌ای برای دفاع از خود، قابل توجیه نیست.

وی افزود: تداوم عملیات نظامی به سود هیچ طرفی از جمله رژیم صهیونیستی نیست.

وزیر خارجه عربستان روز جمعه در سفر به واشنگتن نیز خواستار آتش بس در غزه شد.

وی گفت كه به نظر نمی‌رسد پایان دادن به جنگ در غزه اولویت جامعه بین المللی باشد.

بن فرحان با درخواست از شورای امنیت سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس در غزه ادامه داد: ما باید فوراً به جنگ پایان دهیم و این پیام ما است.

وی به عنوان عضوی از هیات كشورهای عرب اسلامی به واشنگتن سفر كرده است.

از سوی دیگر، «گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در خصوص مصوبه شورای امنیت برای آتش بس در غزه و وتوی آن از سوی آمریكا گفت: از آمریكا و «جو بایدن» رئیس جمهور این كشور به خاطر ایستادگی قاطع در كنار ما تشكر می‌كنم.

وی افزود: بسیار شوكه‌كننده است كه حماس از داخل مناطق مسكونی در جنوب غزه به سمت شهرك «غوش دان» موشك شلیك می‌كند اما سازمان ملل وارد بررسی موضوع جانبدارانه می شود و حتی حماس را محكوم نمی‌كند.

در همین حال، «الی كوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت كه «آنتونیو گوترش» دبیركل سازمان ملل در كنار جنبش حماس ایستاده و موضعش لكه ننگی برای سازمان ملل است.

به گزارش ایرنا، قطعنامه پیشنهادی امارات متحده عربی در نشست جمعه شورای امنیت سازمان ملل به رای گذاشته شد كه از 15 عضو این شورا،13 عضو رای موافق، یك عضو یعنی ایالات متحده آمریكا رای مخالف و انگلیس دیگر عضو این شورای رای ممتنع دادند.

امارات متحده عربی پیش نویس قطعنامه كوتاهی را به شورا ارائه داده بود كه خواستار «آتش بس فوری بشردوستانه» و از حمایت كشورهای عربی و اسلامی برخوردار بود.

قطعنامه پیشنهادی كه به تصویب شورای امنیت نرسید، با ابراز نگرانی شدید از وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه و رنج مردم غیرنظامی فلسطین، تاكید می كرد كه جمعیت غیرنظامی فلسطین و رژیم اسرائیل باید بر اساس قوانین بین المللی بشردوستانه محافظت شوند.

در همین حال، «آنتونیو گوترش» دبیر كل سازمان ملل متحد با توجه به گستردگی تلفات انسانی در غزه در پی جنگ اسرائیل، نامه ای را با استناد به ماده 99 منشور سازمان ملل به رئیس شورای امنیت ارسال كرده بود.

ماده 99 منشور سازمان ملل كه در تاریخ این سازمان فقط 9 بار مورد استفاده قرار گرفته است، بیان می‌كند كه «دبیر كل می‌تواند هر موضوعی را كه به نظر او ممكن است حفظ صلح امنیت بین‌المللی را تهدید كند، به شورای امنیت اطلاع رسانی كند.»

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی