اسلامی با بیان اینكه تشكیلات خودگردان در فلسطین در حال پیوستن به حماس و جهاد است گفت: اسرائیل میخواست با تشكیلات خودگردان یك جنگ خودی با خودی راه بیندازد اما مردم فلسطین رویكردشان به تجهیز و طیكردن مسیر به سمت حماس و جهاد تغییر كرده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ دكتر علیرضا اسلامی كارشناس ارشد مسائل سیاسی و بینالمللی در مصاحبه تلفنی با برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفتوگو درباره ادامه جنگ در شمال و جنوب غزه اظهار كرد: مردم غزه با مشكلات آب و سوخت و غذا و بمبارانهای پیدرپی دستوپنجه نرم میكنند؛ اما در مقابل اسرائیل هم تلفات زیادی داده و بندر ایلات را از دست دادند ضمن اینكه فضای افكار عمومی در جهان نیز علیه اسرائیل شكلگرفته است.
وی افزود: هدف اسرائیل، پاكسازی غزه از فلسطینیان و اخراج و كوچ اجباری آنها بهطرف صحرای سینا تا سال 2024 بود در واقع به دلیل تجربهای كه در قدس و باختری داشتند تصور میكردند اخراج مردم از غزه هم امكانپذیر است؛ اما دولت اردن و مصر موضع گیری كردند و از نظر امنیت ملی، پذیرای این جمعیت نیستند و البته خود فلسطینیها نیز كشورشان را رها نمیكنند.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی و بینالمللی یادآور شد: قرار بود روابط اسرائیل با كشورهای عربی عادیسازی شود؛ اما نهتنها این هدف محقق نشد؛ بلكه از نظر روابط دیپلماتیك و اطلاعاتی هم ضربههای بسیار سختی هم خوردند.
اسلامی با بیان اینكه امروز اسرائیل در نهایت محدودیت قرار دارد گفت: خیزش كرانه باختری و قدس در حال تبدیلشدن به یك حماس دوم است.
وی تصریح كرد: مجموع دستاوردهایی كه اسرائیل در جنگ غزه داشته در جهت منفی بوده و شعارهای حقوق بشر و آزادی بیان و رسانه و كودك و هولوكاست هم كه غرب و اسرائیل میداد همگی رنگ باخت و مشخص شد كه چه جنایاتی را علیه بشر انجام میدهند و بنابراین در افكار عمومی بینالمللی محكوم شدند.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی و بینالمللی با بیان اینكه سازمان ملل در شب گذشته با 153 رأی آتشبس فوری را درخواست كرد گفت: مقاومت مردم غزه زیر بمبارانها باعث گرایش مردم دنیا به اسلام شده و از طرفی فلسطین میتواند كانون وحدت برای مردم جهان از هر دین و نژاد و زبانی باشد.
اسلامی با تصریح بر اینكه اسرائیل در یك باتلاق درونی و بیرونی گرفتار شده است افزود: باتلاق درونی همچون تلفات و اسیر دادنهای بیسابقه و نارضایتی و اختلافات درونی و ورشكستگی و ناامیدی و آوارگی شهركنشینان است و باتلاق بیرونی هم بحث نقض حقوق بشر و محكومیت در افكار عمومی، شكست نظامی در برابر حماس و نابودی تجهیزاتشان است.
وی ادامه داد: اسرائیل با وجود حمایتهای آمریكا و آلمان و فرانسه و انگلیس در حال حاضر رو به اضمحلال حركت میكند مگر اینكه دولت جدیدی سركار بیاید و صلح و آتشبس را جاری كند.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی و بینالمللی یادآور شد: اسرائیل در طول این سالها و در 10 قراردادی كه بین آنها و فلسطینیها منعقد شده كاملاً ثابت كرده كه متعهد به این قراردادها نیست ضمن اینكه در چند ماه اخیر نیز در داخل قدس و كرانه باختری با مردم درگیر بوده و همین درگیری باعث شد كه مردم این مناطق هم به مقابله روی بیاورند.
اسلامی با بیان اینكه تشكیلات خودگردان در فلسطین در حال پیوستن به حماس و جهاد است تصریح كرد: اسرائیل میخواست با تشكیلات خودگردان یك جنگ خودی با خودی راه بیندازد؛ اما الان مردم فلسطین به سطح خوبی از آگاهی رسیدند و رویكردشان به تجهیز و طیكردن مسیر به سمت حماس و جهاد تغییر كرده است.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی و بینالمللی با بیان اینكه یكی از شكستهای اسرائیل در زمینه تبلیغات رسانهای است گفت: اسرائیل خبرگزاریهای مهم جهان را در اختیار داشت كه تبلیغات فراوانی علیه فلسطین و دیگر ملتها میكرد؛ اما گسترش فضای مجازی سبب شد قدرت رسانهای اینها به شكست بینجامد و نشان دهد كه قدرت اسرائیل پوشالی بوده است.