فائو گزارش داد بیش از 570 هزار نفر یعنی تقریبا یكچهارم ساكنان نوار غزه بر اثر جنگ و وارد نشدن مواد غذایی گرسنگی میكشند.
سازمان خواربار ملل متحد (فائو) نسبت به سطح بالای سوءتغذیه در نتیجه بحران غذایی در نوار غزه هشدار داد و تاكید كرد كه 79 درصد از جمعیت آنجا در وضعیت اضطراری به سر میبرند.
در گزارش سازمان بینالمللی «طبقهبندی امنیت یكپارچه غذایی»IPC كه با سازمان ملل متحد همكاری میكند، آمده است كه بر اساس طبقهبندی فائو، وضعیت پیش روی كل جمعیت نوار غزه در دوره پیشبینی شده (8 دسامبر 2023 تا 7 فوریه 2024) با یك مشخصه بحران حاد (فاز سوم بحران و بدتر از آن)مواجه است.
این گزارش تاكید می كند كه خطر قحطی در نوار غزه با ادامه جنگ و محدودیت های اعمال شده برای دسترسی به كمك های بشردوستانه افزایش می یابد.
در این گزارش آمده است: تراكم شدید مردم در سرپناههای نامناسب یا در مناطق فاقد خدمات اولیه خطر قحطی را به دنبال دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری فارس؛ گزارش سازمان ملل همچنین تاكید میكند كه حداقل یك خانواده از هر چهار خانواده در غزه - یعنی بیش از نیم میلیون نفر - با كمبود فاجعه بار دسترسی به غذا مواجه هستند.
سازمان خواربار و كشاورزی ملل متحد همچنین بر نرخ بالای نگران كننده سوء تغذیه حاد در میان كودكان زیرپنج سال و نرخ بالای مرگ و میر كودكان تاكید كرد.
به موازات آن، صندوق كودكان سازمان ملل متحد (یونیسف) هشدار داد كه نوار غزه خطرناك ترین مكان در جهان برای كودكان است و كودكان در این منطقه از 90 درصد نیاز طبیعی خود به آب محروم هستند.
این نهاد با اشاره به اینكه «طبق قوانین بینالمللی، مكانی كه مردم به آنجا منتقل میشوند باید منابع كافی برای بقا از جمله امكانات پزشكی، غذا و آب داشته باشد»، هشدار داد كه با نرخ بالای سوء تغذیه در میان كودكان غزه، «بیماریهای اسهالی كشنده شدهاند.