یك كارشناس رسانه با اشاره به توییت رهبر انقلاب به زبان عبری گفت: تأثیری كه پیام توییتری رهبر انقلاب بر روی جامعه اسرائیل دارد، مردم این كشور را به این باور میرساند كه رفتار جبهه مقاومت جدی است و در كنار عملیاتهای وعده صادق 1 و 2 ایران، باید از اسرائیل خارج شوند چرا كه سرزمین فلسطین متعلق به آنها نیست.
حسین ظفری استاد دانشگاه و كارشناس رسانه در مصاحبه تلفنی با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت اظهار داشت: در سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری تأكید شد كه خطای محاسباتی اسرائیل در مواجهه با ایران و محور مقاومت باید در مداری آورده شود كه اسرائیل، اراده و قدرت ایران و محور مقاومت را درك كند لذا اقداماتی كه در حوزه نظامی انجام میشود از یك جنبه و همچنین اقدامات رسانهای و افكار عمومی از یك جنبه دیگر قابلتحلیل است.
وی در مورد توییت اخیر رهبری در فضای مجازی گفت: این توییت از جنبه رسانهای و افكار عمومی بهویژه برای افرادی است كه در داخل اسرائیل تصمیمساز و تأثیرگذار هستند تا روی آنها اثرگذاری داشته باشد و این پیام را انتقال میدهد كه اقدامات آنها بیپاسخ نخواهد بود و این پاسخ قطعاً دندانشكن بوده و روی رفتار بعدی آنها تأثیرگذار خواهد بود.
ظفری با اشاره به اقدامات گامبهگام اسرائیل علیه ایران اضافه كرد: اگر اسرائیل ضربهای وارد كند و طرف مقابل واكنشی نشان ندهد، ممكن است رفتار بدتری از خود نشان دهد. زمانی كه عالیترین مقام یك كشور وارد میدان میشود و این پیام را به رژیم صهیونیستی میدهد، نشاندهنده آن است كه اسرائیل باید بداند كه محور مقاومت در مقابله و مواجه با رژیم صهیونیستی مصمم و جدی است.
این استاد دانشگاه، مهاجرت معكوس مردم اسرائیل را بزرگترین خطر برای این كشور دانست و تصریح كرد: تأثیری كه این پیام توییتری روی جامعه اسرائیل دارد بسیار بزرگ است. جامعه اسرائیل این پیام را میبیند و میداند رفتار جبهه مقاومت جدی است. وعده صادق 1 و 2 و رفتار یمن و لبنان را میبیند و به این باور میرسند كه باید از اسرائیل خارج شوند چرا كه سرزمین فلسطین متعلق به آنها نیست و این دومین اثر توییت رهبر معظم انقلاب بر جامعه اسرائیل است كه آنها را بر ماندن خود در اسرائیل سست میكند.
وی در ادامه مصاحبه با رادیو مقاومت، فضای داخلی رژیم صهیونیستی را به یك پادگان نظامی ترسیم كرد و خاطرنشان كرد: امروز در عصری هستیم كه دیر یا زود پیامها به دست مخاطب میرسد. دشمن گاهی اوقات پیامها را بهناچار انعكاس میدهد لذا اگر پوشش مناسبی در رسانههای جبهه مقاومت وجود داشته باشد، دشمن برایآنكه شفافیت خود را ثابت كند گاهی با سانسورهای ضعیفی، پیام را به مخاطب خود منتقل میكند. لذا پیامها به دست مخاطب اصلی میرسد اما برای آنكه بتوان ضریب و اثر آن را بالا برد باید رسانههای جبهه مقاومت حضور موثر خود را به طرز چشمگیری افزایش دهند. علاوه بر رسانههای رسمی هر فردی كه میتواند پیامی را منتقل كند، باید مانند یك "انسانرسانه" ورود كرده و پیامها را پوشش دهد تا اراده موجود در فضای رژیم صهیونیستی كه در مقابل جبهه مقاومت قرار گرفته، شكسته شود.