مدرس و مشاور اجتماعی نهاد رهبری دانشگاه شهید رجایی با اذعان به نقش غیرقابلانكار زنان در پویش «ایران همدل» گفت: زنان علاوه بر فرزندآوری، تربیت فرزندان و حمایت از فرزندان و همسر و پدر و مادر خود، یك همگرایی وسیعی را نیز ایجاد كردند كه باعث پیوند در جامعه شده و آن را از انشقاق و گسیختگی نجات داده است.
دكتر اعظم نژادی مدرس و مشاور اجتماعی نهاد رهبری دانشگاه شهید رجایی در ارتباط تلفنی با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت پیرامون نقش زنان و خانواده در پویایی جبهه مقاومت اظهار كرد: امروز زنان لبنانی كه دوشادوش مردان در جبهه فرهنگی و سیاسی و اجتماعی نقشآفرینی مفید و مؤثری میكنند در حقیقت از زنان انقلاب اسلامی الگوگیری كردند.
وی افزود: این زنان با تعهدی كه نسبت به خاك، سرزمین و هویت و فرهنگ خود دارند همان زنان فرهیختهای هستند كه مسئله اساسیشان حفظ تمدن و فرهنگ جامعه است.
مشاور اجتماعی نهاد رهبری دانشگاه شهید رجایی، كاركرد اصلی خانواده را تربیت و اخلاقی و فرهنگی كردن جامعه عنوان كرد و گفت: زنان علاوه بر فرزندآوری و تربیت فرزندان و حمایت از فرزندان و همسر و پدر و مادر خود، یك همگرایی وسیعی را نیز ایجاد كردند كه خود این باعث پیوند شده و جامعه را از انشقاق و گسیختگی نجات داده است.
اعظم نژادی تصریح كرد: در شرایطی كه رژیم صهیونیستی به دنبال بیرون راندن مردم این سرزمین است، مادران و زنان فلسطینی با نجواكردن، فرهنگ خود را به نسل جدید انتقال میدهند و از رشادتها و پیروزیها صحبت میكنند و همینها باعث شده كه امروز دوست و دشمن و خاك و سرزمین برای جوانان فلسطینی مهم تلقی شود.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: زنان ایرانی نیز باوجود شرایط نامطلوب اقتصادی و تحریمها اما با انعطافپذیری و صبوری و رشادت فضای خانه را برای آرامش نسبی اعضای خانواده مهیا میكنند. زنان ایرانی صرفاً در تظاهرات شركت نمیكنند و شعار نمیدهند بلكه منافع جمعی را بر منافع مادی مقدم میدانند و در ساختن جامعه نقش مهمی ایفا میكنند.
مشاور اجتماعی نهاد رهبری در دانشگاه شهید رجایی با بیان اینكه امروز دغدغه اصلی زنان، تربیت فرزندان و مهمتر از آن فرزندآوری شده گفت: این زنان مقاوم و صبور هستند كه دائماً تلاش میكنند همگرایی و پیوستگی در جامعه ایجاد شود و اگر این زنان را نداشته باشیم علاوه بر خانواده، جامعه نیز دچار اختلال خواهد شد و نمیتوانیم از خاك كشورمان بهدرستی دفاع كنیم.
اعظم نژادی در مصاحبه با رادیو مقاومت بیان كرد: امروز زنان ایرانی نقشآفرینی مفید و مؤثری انجام میدهند و همین كه همراهی و همدردی میكنند و با عشق و پیامهای عاشقانه و محبتآمیز، افراد را مورد حمایت قرار میدهند خودش یك نقش مفید و مؤثر است.
مشاور اجتماعی نهاد رهبری در دانشگاه شهید رجایی همچنین درباره نقش غیرقابلانكار زنان در پویش «ایران همدل» و اهدای طلای خود به مردم لبنان و فلسطین و جبهه مقاومت اظهار كرد: ما در هیچ عرصهای نمیتوانیم نقش زنان را منكر شویم؛ زنان باوجود مسئولیتهای متعدد اجتماعی و مشكلات اما فرزندآوری و تربیت فرزندان را در اولویت قرار میدهند و آن را به نحو احسن انجام میدهند و در كنار آن كمك به دیگری را هم ارزشمند میدانند.
وی افزود: زنان ایرانی در این شرایط هم موفق شدند بهدرستی عمل كنند و با اهدای طلاهای خود به مردم مظلوم فلسطین و لبنان درس مقاومت، استقامت، ایثار، گذشت و سخاوت را به فرزندان خود آموختند كما اینكه در ایام كرونا هم بهخوبی وارد عمل شدند و خانواده خود را از یأس و ناامیدی نجات دادند.