رستگارپناه گفت: موفقیت چشمگیر ایران در پرتاب ماهوارههای هدهد و كوثر نسبت به ماهوارههای قبلی به حدی است كه در فكر و اندیشه دشمن نمیگنجد و به گونهای است كه ایران با این ماهوارهها بالندگی علم و دانش خود را به رخ دشمن میكشد.
حسن رستگارپناه مسئول مركز مطالعات اطلاعات و امنیت ملی دانشگاه امام حسین (ع) در مصاحبه تلفنی با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت اظهار داشت: نظام اسلامی ایران از شروع انقلاب همواره به دنبال افزایش علم و دانش ملت غیور ایران بوده است. در مسائل فضایی شرایطی طی شده كه در 4 دهه گذشته نیز رشد و بالندگی بسیاری رخ داده و دانشمندان توانستند برنامه فضایی ایران را ترسیم كرده و مسیر مشخصی را دنبال كنند.
وی علوم فضایی را یكی از پیشرفتهترین علوم روز برشمرد و افزود: این علوم در اختیار قدرتهای بزرگ و استكبار بود و به هیچ كشوری اجازه ورود به این عرصه را نمیدادند اما خوشبختانه در دهه چهارم، انقلاب ایران به بالندگی رسید و ماهوارههای مختلفی را به فضا پرتاب كرد كه اكثر آن در مدار قرار گرفته و بهرههای علمی، كشاورزی، معادن و جغرافیایی خواهد داشت.
مسئول مركز مطالعات اطلاعات و امنیت ملی دانشگاه امام حسین (ع) تصریح كرد: امروز ایران جزو چند كشور برتر كشورهایی است كه میتواند در این عرصه طراحی، برنامهریزی و بهرهبرداری مناسب داشته باشد و موفقیت به دست آورد. موفقیت چشمگیر ایران در پرتاب ماهوارههای هدهد و كوثر نسبت به ماهوارههای قبلی به حدی است كه در فكر و اندیشه دشمن نمیگنجد. امروز ایران با وجود تمام تحریمها و فضاسازیهایی كه علیه كشور شده است، همزمان با حركت در دفاع از مظلوم، بالندگی علم و دانش خود را به رخ دشمن میكشد.
مسئول مركز مطالعات اطلاعات و امنیت ملی دانشگاه امام حسین (ع) در مصاحبه با رادیو مقاومت با اشاره به كاركردهای مختلف ماهوارهها تشریح كرد: پیشرفتهای علمی برای دستیابی به منابع، افزایش دانشی و بهرهبرداری دفاعی از جمله كاركردهای ماهوارههاست. امروز خوشبختانه قدرت ماهوارهای ایران در زمینه مباحث دفاعی برای بازدارندگی و جلوگیری از تهدیدات بالقوه دشمنان میتواند كارساز باشد و برای ایران شرایطی ایجاد شده كه دشمن را به بهت وادار كرده و محاسبات آنها را علیه ایران تغییر داده است.
وی همچنین با بیان اینكه در زمان ساخت ماهوارهها بسیاری از دانشمندان مورد تهدید دشمن قرار گرفتهاند، خاطرنشان كرد: اندیشمندان ما هیچ ترسی از دشمن ندارند و روزبهروز بر علم خود برای پیشرفت كشور و دستیابی به مسائل جدید خارجی و تأثیرگذاری در عرصه منطقهای و بینالمللی میافزایند. امروز اقتدار ایران صرفاً نظامی نیست بلكه دانش ما افزاینده اقتدار كشور است.
این مقام مسئول با تاكید بر جسارت ایران برای داشتن ماهواره در هر مدار و ارتفاعی گفت: امروز ایران میتواند در هر مداری از كره زمین و حتی مافوق آن ماهواره ارسال كرده و نیازهای خود را مرتفع كند. معمولاً كشورهای بزرگ ماهوارههای خود را بهمنظور جاسوسی از سایر كشورها به مدار میفرستند اما ایران ماهوارهها را برای غلبه بر كشورهای دیگر نمیخواهد بلكه به دنبال بهرهوری بهتر از شرایط علمی در جهت اقتدار و عظمت كشور است.