صدای جمهوری اسلامی ایران

دبیر انجمن حقوق بین‌الملل سازمان بسیج حقوقدانان تهران با اشاره به محاصره دو دهه‌ای غزه گفت: امروز 90 درصد مردم غزه از بدیهی‌ترین كالاهای غذایی محروم هستند.

محسن عامری با بیان اینكه محاصره غزه طی دو دهه گذشته اتفاق افتاده است و مردم از مایحتاج معمول محروم بودند، به "خیابان پیروزی" گفت: از 7 اكتبر این محاصره مضاعف شده و 90 درصد مردم از بدیهی‌ترین كالاهای غذایی محروم هستند.
وی افزود: قوانین بین‌المللی موارد زیادی را مطرح كرده‌اند و در این راستا دو پروتكل به صراحت، قحطی عمدی و گرسنگی مصنوعی در جنگ را محكوم می‌كند.
عامری ضمن برشمردن برخی مصوبات حقوق بین‌ا‌لملل و قطعنامه‌ها كه قحطی و جلوگیری از رسیدن غذا به مردم را جنایت جنگی دانسته است، تصریح كرد: كشورهای ثالث غیر درگیر موظف به كمك رسانی به مردم هستند.
این حقوقدان در مصاحبه با رادیو مقاومت افزود: ما با حربه سیاسی غرب روبه‌رو هستیم كه سیاست یك بام و دو هوا را در حوزه حقوق بین‌الملل جاری كرده است. قدرت‌های غربی و آمریكا حامی این روند هستند و اگر این جنایت‌ها در كشوری دیگر رخ می‌داد، با واكنش‌های سریع روبه‌رو می‌شد.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی