مریم حجتینسب گفت: اكنون كه امكان حضور فیزیكی زنان در جبهه مقاومت وجود ندارد، زنان با تشكیل حلقههای فكری و فرهنگی میتوانند در نشر و گسترش فرهنگ و ارزشهای انقلابی و جبهه مقاومت موثر باشند.
مریم حجتینسب، روانشناس و مدیر مدرسه استثنایی در شهر زاهدان در ارتباط تلفنی با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، در مورد نقش بانوان در محور مقاومت اظهار كرد: همیشه در خانواده، فردی، راهبر و تنظیمكننده و جهتدهنده است كه میتواند سبك و مدل زندگی خانواده را تنظیم كند و در جامعه بزرگتر اشاعه دهد و این جامعه بزرگتر میتواند جامعه جنگی باشد كه در حال حاضر ایجاد شده است.
وی افزود: زنان جامعه ما و زنان جامعه مقاومت باید این نگرش را در بین همسران و فرزندان خود به گونهای گسترش دهند كه معنا و مفهوم مقاومت را تنها به معنای حضور فیزیكی در میادین جنگی ندانند.
این روانشناس به نقش موثر و كلیدی زنان در نهادینهسازی و استمرار ارزشهای مقاومت در بین اعضای خانواده و گسترش این ارزشها در جامعه اشاره و تصریح كرد: اكنون كه امكان حضور فیزیكی زنان در جبهههای مقاومت وجود ندارد، زنان با تشكیل حلقههای فكری و فرهنگی میتوانند در نشر و گسترش فرهنگ و ارزشهای انقلابی و جبهه مقاومت موثر باشند و آن را به جامعه مردان انتقال دهند.
حجتینسب به نقش رسانهای بانوان در جبهه مقاومت اشاره و بیان كرد: دشمن همواره بر حساسیتهای قومی، مذهبی و ناكارآمدی دولتها و ممانعت از الگو شدن جمهوری اسلامی ایران در منطقه و بهویژه جهان اسلام تأكید دارد و برای نیل به این اهداف هم از فضای مجازی استفاده میكند.
وی ادامه داد: در حال حاضر، فضای مجازی همانطوركه میتواند یك تهدید باشد، میتواند یك موقعیت و فرصت برای جوانان و نوجوانان و زنان باشد تا با ساخت كلیپها و اجرای پویشهای مختلف، جبهه مقاومت را تبلیغ كنند.
مدیر مدرسه استثنایی در زاهدان، با بیان اینكه زنان با ارائه بخشی از اموال و سرمایههای خود در پویش «ایران همدل» پیشقدم شدند، اظهار كرد: امروز زنان ایرانی با اهدای طلا و مهریه خود به زنان و بچههایی كه زیر آوار هستند، به جبهه مقاومت كمك میكنند.
حجتینسب از ظرفیت عظیم مدارس در كمك كردن به جبهه مقاومت خبرداد و گفت: آموزش میتواند زمینهساز بسیاری از موفقیتها در موارد مختلف باشد. ما معلمان مدرسه میتوانیم در ایجاد حلقههای فكری و فرهنگی موثر عمل كرده و رابط بسیاری از مسائل از جمله انواع دفاع در برابر دشمن در داخل مدارس باشیم.
وی درمورد نقش آگاهسازی مادران در تقویت جبهه مقاومت و تربیت فرزندان مقاوم، اظهار كرد: مادر میتواند تولیدكننده و ایجادكننده یك فرهنگ متناسب با موقعیت جامعه خودش باشد لذا باید اطلاعات خود را كاملاً به روزرسانی كند تا از پاسخگویی به فرزند خود عاجز نباشد.