صدای جمهوری اسلامی ایران

صادقی جهانی با بیان اینكه در ابتدای انقلاب، بخشی از درآمد كارخانجات و ارگان‌ها به فعالیت‌های هنری اختصاص می‌یافت، گفت: اگر بودجه‌های سرگردان در ادارات به سینمای مقاومت تزریق شود، كمك خوبی به تولید بیشتر آثار فاخر در این حوزه خواهد شد.

عبدالرضا صادقی جهانی، كارگردان سینما و تلویزیون در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت اظهار كرد: ما در طول این 45 سال شاهد تولید آثار درخشانی توسط كارگردانان نامی در حوزه مقاومت بودیم و سینمای دفاع مقدس ساخته اندیشه‌های همین كارگردانانی بوده كه در حوزه مقاومت تلاش كرده و فیلم‌ها و سریال‌های قابل اعتنایی را تهیه كردند.

وی افزود: با توجه به پتانسیل و اندیشه بسیار منسجم و منظم و قوی در حوزه مقاومت، انتظار می‌رود كه رنگ و بوی بیشتری از مقاومت را در آثار سینمایی و تلویزیونی شاهد باشیم.

كارگردان سینما و تلویزیون گفت: با وجود اینكه تلاش كردم آثار متعددی در این حوزه ساخته شود اما متأسفانه به جز تلویزیون و چند ارگان دیگر، سایر نهادها در حوزه مقاومت و دفاع مقدس آنگونه كه باید و شاید وارد عمل نمی‌شوند.

صادقی جهانی تصریح كرد: زندگی هر یك از رزمندگان دفاع مقدس قابلیت این را دارد كه به یك اثر سینمایی دراماتیك و یك اثر فاخر و قهرمان پرور تبدیل شود.

وی تصریح كرد: ما در جنگ جهانی رسانه‌ای امروز وظیفه و مسئولیت داریم كه ابعاد كاراكتری رزمندگان دفاع مقدس را به صورت آموزه‌هایی در سطح سینمای كودك و نوجوان، سینمای بزرگسال و در سطح سریال برای مخاطب عام ارائه دهیم و آنها را معرفی كنیم.

كارگردان مجموعه داستانی «روحینا» خاطرنشان كرد: گستره مقاومت در گذشته فقط در مرزهای ایران بود اما هم اكنون گستره مقاومت بسیار پهناور شده و ما امروز كاراكترها و شخصیت‌های ارزشمندی مانند یحیی السنوار را داریم كه باید آنها را به عنوان الگوی ملموس برای جامعه در مقاطع مختلف روایت كرده و به تصویر بكشیم.

صادقی جهانی در ارزیابی جایگاه و نقش متولیان امر فرهنگ در حوزه سینمای مقاومت گفت: خدمات حوزه مقاومت به مردم و تأمین امنیت برای مردم و مسئولان غیرقابل انكار است و این برای همه ما مسئولیت می‌آورد كه هنرمندان با نوشتن آثار فاخر و آثار تراز و ارسال آن به ارگان‌های مختلف در این زمینه، نقش‌آفرینی می‌كنند.

وی با اشاره به اینكه بخشی از درآمد كارخانجات و ارگان‌ها در ابتدای انقلاب به فعالیت‌های هنری اختصاص می‌یافت و از نظر مالیات هم تا حدی چشم‌پوشی می‌شد، اظهار كرد: بودجه‌های سرگردانی كه در ادارات مختلف وجود دارد و نهایتاً هزینه نمی‌شود و از بین می‌رود می‌تواند به سینمای مقاومت تزریق شود و به تولید آثار فاخر بیشتر در این حوزه كمك كند.

كارگردان سینما و تلویزیون، جشنواره فجر را یكی از مهم‌ترین پایه‌ها و عناصر شكوهمندی و تعالی سینما دانست و گفت: هدف از برگزاری جشنواره فیلم فجر، تولید و اكران فیلم‌های ارزشی در گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است اما این جشنواره به مدت دو دهه از ریل اصلی خود خارج شد و در این دو سال اخیر آثار خوبی را در حوزه دفاع مقدس به نمایش گذاشت.

صادقی جهانی با بیان اینكه كاستی ها و خلأهای بزرگ در حوزه سینمای كودك و نوجوان باید به سرعت پوشش پیدا كند، افزود: پیدا كردن زبان مشترك با نوجوان و جوان امروزی برای كسانی كه اختلاف نسلی با آنها دارند كار بسیار سختی است اما در هرصورت باید با دقت برای كودكان، نوجوانان و جوانان كشورمان برنامه‌ریزی كنیم تا روحیه مقاومت خود را نه تنها در برابر دشمن بلكه در مقابل سختی‌های زندگی نیز از دست ندهند.

مرتبط با این خبر

  • هنرمندان روحیه وطن‌پرستی را در نسل جوان تقویت كنند

  • رسالت اصلی جامعه دانشگاهی جهاد علمی و امیدآفرینی است

  • تطهیر چهره تحریرالشام و تخریب ایران؛ اولویت رسانه های معاند

  • چالش‌های بین‌المللی، گریبانگیر رژیم صهیونیستی در سال جدید میلادی

  • تصویب قطعنامه هسته‌ای علیه ایران برای امتیازگیری بیشتر است

  • "مقاومت یمن" خاری در چشم استكبار جهانی

  • تشكیل جبهه متحد رسانه‌ای در كشور ضروری است

  • شهید سلیمانی شعار را به شعور تبدیل كرد

  • افزایش قدرت جبهه مقاومت در عراق به وسیله مردم

  • اولویتِ اصلیِ حاج قاسم تبعیت از ولایت بود