صدای جمهوری اسلامی ایران

كارشناس امور بین‌الملل هماهنگی صد درصدی در حوزه جبهه مقاومت و دیپلماسی فعال برای شكست دادن طرح‌های آمریكا و سیاست‌های توسعه‌طلبانه ترامپ را مهمترین مسئله در شرایط كنونی عنوان و گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان راهبر حوزه مقاومت منطقه هرچه سریع‌تر قطر، امارات و عربستان را كه خواهان بازسازی غزه هستند هماهنگ كند.

هادی رحمانی ساعد، كارشناس مسائل سیاسی و امور بین‌الملل در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، با اشاره به اینكه مرحله اول و دوم توافق بین حماس و رژیم صهیونیستی برای اعتمادسازی انجام شده است، اظهار كرد: تبادل اسرا تا چند مرحله دیگر ادامه خواهد داشت و پس از آن، فلسطینی‌ها وارد پروسه خارج شدن نیروهای رژیم صهیونیستی از مناطقِ مشخص شده و ایجاد حاشیه مرزی با رژیم صهیونیستی خواهند شد.

وی با بیان اینكه ترامپ سیاست‌های چند جانبه خود را با مسائل انسانی گره می‌زند، افزود: ترامپ به این بهانه كه مردم غزه در مناطق عاری از خشونت مستقر شوند، طرح جدیدی مطرح كرده تا مردمِ كوچانده شده از غزه به مناطق جنوبی و مرز رفح به سمت مصر و اردن كوچ كرده و در این كشورها مستقر شوند كه البته حماس این طرح را نپذیرفته است.

كارشناس مسائل سیاسی گفت: آمریكا سالانه چندین میلیون دلار به مصر و اردن كمك می‌كند تا این دو دولت تحت فشار قرار گرفته و اردوگاه‌هایی را در این مناطق برای مردم غزه ایجاد كنند و سیاستمداران و محور مقاومت نیز باید توجه داشته باشند كه ترامپ درصدد است با پیوند زدن میان سیاست‌های خود و كمك مالی به دو دولت مصر و اردن، این برنامه خود را اجرایی كند.

رحمانی ساعد با تأكید بر اینكه برنامه‌های عربستان، امارات، قطر و جمهوری اسلامی ایران برای بازسازی غزه باید به سرعت انجام شود، اظهار كرد: در حال حاضر آمریكایی‌ها و اسرائیلی‌ها به دنبال ملغی‌كردن ارسال كمك‌های بشردوستانه به غزه هستند و مهمترین مسئله و راهبرد كنونی این است كه سیاست‌های بازسازی فلسطین سریعتر پیگیری شود.

وی هماهنگی صد درصدی در حوزه جبهه مقاومت و دیپلماسی فعال برای شكست دادن طرح‌های آمریكا و سیاست‌های توسعه‌طلبانه ترامپ را مهمترین مسئله در شرایط كنونی عنوان و گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان راهبر حوزه مقاومت منطقه هرچه سریع‌تر قطر، امارات و عربستان را كه خواهان بازسازی غزه هستند هماهنگ كند.

كارشناس مسائل سیاسی مطرح كرد: برخی به غلط، طرفداری جمهوری اسلامی ایران از فلسطین را صرفاً در حوزه ایدئولوژیك تعریف می‌كنند، درصورتیكه ما مسلمان هستیم و در چارچوب قانون اساسی نیز باید از فلسطین حمایت كنیم چراكه منافع ملی و امنیت ملی ما با فلسطین گره خورده و منافع مالی خود را باید در فلسطین جستجو كنیم.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی