كارشناس سواد رسانهای، با بیان اینكه جهانشمولی آرمانهای انقلاب در كنار دفاع از مظلوم باعثِ همكاری میان مردم در دیگر نقاط دنیا با ما میشود، گفت: آنها شاید مسلمان نباشند و دركی از مفاهیم انقلاب نداشته باشند ولی چون انقلاب اسلامی با ذات درونی انسانها مطابقت دارد، اتفاقات خوبی را رقم می زند.
معصومه نصیری، كارشناس سواد رسانهای در ارتباط زنده تلفنی با برنامه "خیابان پیروزی" رادیو مقاومت، با ابراز امیدواری از الگوگیری دیگر ملتهای دنیا از انقلاب اسلامی اظهار كرد: انقلاب اسلامی برگرفته از مكتب تشیع است و این مهم را نباید فراموش كنیم.
وی افزود: ویژگی و محورهای مكتب حسینی(ع) نظیر سازشناپذیری و طاغوتزدایی جزو نكاتی است كه نباید از یاد ببریم.
كارشناس سواد رسانهای با اشاره به عدم سازشپذیری ملت فلسطین كه به تبادل زندانیان منجر شد، تصریح كرد: جوانان غیور فلسطینی به پا خاستند و این ناشی از خودباوری انقلاب اسلامی است كه به جبهه مقاومت و سایرنقاط دنیا تعمیم داده شد.
نصیری با بیان اینكه باید به جهانبینی الهی و توحیدی نیز توجه نماییم، ادامه داد: ممكن است مخاطب تصور كند برخی عملكردها با دكترین انقلاب اسلامی همسو نیست. در پاسخ باید گفت در آغاز اسلام نیز بسیاری افراد از مسیر منحرف شدند و لذا رهبری از انقلابیِ مستمر سخن میگویند؛ بنابراین عاقبت بخیری در مفاهیم انقلابی باید مستمر باشد.
وی به لزوم بهرهمندی از عقلانیت دینی تأكید كرد و افزود: كارآمدی اجتماعی در ذات انقلاب است اما اینكه برخی عملكردی دیگر از خود بروز می دهند، نكته دیگری است. در این راستا انقلاب صرفا در محدوده مرزها شكل نمیگیرد؛ بلكه انشاءالله با انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) پیوستگی دارد.
كارشناس سواد رسانهای گفت: جهانشمولی آرمانهای انقلاب در كنار دفاع از مظلوم باعثِ همكاری میان مردم در دیگر نقاط دنیا با ما میشود. آنها شاید مسلمان نباشند و دركی از مفاهیم انقلاب نداشته باشند ولی چون انقلاب اسلامی با ذات درونی انسانها مطابقت دارد، اتفاقات خوبی را رقم می زند.
نصیری با اشاره به توجه ویژه دشمن به زنان و خانواده و حجاب گفت: زنان سرزمین ما نقطه برنامهریزی دشمن هستند ولی معیارهای ما ناظر بر زنِ تراز است. پس وقتی از بحث عفاف و تحكیم خانواده صحبت میكنیم، یعنی باید بر زنان به عنوان پیشرانهای جامعه تأكید داشته باشیم. از این رو در چنین مواردی باید محكم بایستیم و حرف درست را با صدای رسا بیان كنیم.
وی افزود: ما موظفیم در این راه بهترین رفتار و كنشگری را داشته باشیم تا مبادا این كنشگری ما موجب اصطكاك تربیتی شود و سازههای تربیتی جامعه را جابجا كند.