گودرزی با بیان اینكه اقتصاد فلسطین با تولید ناخالص ملی محدود در مقابل اقتصاد 512 میلیارد دلاری اسرائیل كه به آهنربای جذب سرمایه معروف بود، در حال حاضر فلج شده است، اظهار كرد: ناامنی گسترده در سرزمینهای اشغالی باعث شده كه سرمایهگذاران جدید تمایلی به ورود نداشته باشند و حتی سرمایهگذاران قبلی نیز به دلیل شرایط ناامن، از ادامه فعالیت منصرف شدهاند.
مجید گودرزی، كارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با برنامه «روی خط مقاومت» رادیو مقاومت، با اشاره به سخنرانی نماینده ایرلند در پارلمان اروپا در خصوص وضعیت فلسطینیها مبنی بر اینكه از سال 2008 تا 2023 حدود 150 هزار فلسطینی شهید یا مجروح شدهاند، گفت: طوفانالاقصی واكنشی به این كشتارها بوده و فلسطینیها به دلیل كشتارهای بیرحمانه مجبور به دفاع از خود شدند. در واقع كشتارها از مدتها پیش آغاز شده و مقاومت فلسطینیها در برابر این ظلم، طبیعی و ضروری بوده است.
وی به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به قوانین بینالمللی اشاره كرد و افزود: این موضوع باعث تضعیف دستاوردهای بشری پس از جنگ جهانی دوم در قضیه فلسطین شده است. كشورهای غربی به دلیل مشاركت در این كشتارها نمیتوانند به بهانه حقوق بشر به دیگر كشورها حمله كنند.
این كارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به تغییرات سیاسی در اروپا و آمریكا تصریح كرد: موضوع فلسطین تأثیرات عمیقی بر ساختارهای سیاسی این كشورها گذاشته است. در اروپا چپها به قدرت رسیدهاند و متأسفانه شاهد مشكلاتی هستیم كه زلنسكی در اوكراین و نتانیاهو در اسرائیل برای اروپا ایجاد كردهاند.
گودرزی، اقدامات رژیم صهیونیستی برای ادامه كشتار را تهدیدی برای امنیت جهانی دانست و اظهار كرد: نفوذ لابی صهیونیستی در ساختارهای سیاسی اروپا و آمریكا، چالشی بزرگ برای این قاره است.
وی با اشاره به وضعیت كنونی خاورمیانه و تأثیرات آن بر رژیم صهیونیستی بیان كرد: تاریخچه دویست ساله ناامنی و كشتار در این منطقه به دلیل منابع هیدروكربنی و ظهور گروههای تروریستی است. محور مقاومت به عنوان یك نیروی جدید در برابر رژیم صهیونیستی شكل گرفته و به قول آقای ظریف، منبع ناامنی تلآویو است و نه ایران.
این كارشناس مسائل غرب آسیا افزود: اقتصاد فلسطین با تولید ناخالص ملی محدود در مقابل اقتصاد 512 میلیارد دلاری اسرائیل كه به آهنربای جذب سرمایه معروف بود، در حال حاضر فلج شده است. ناامنی گسترده در سرزمینهای اشغالی باعث شده كه سرمایهگذاران جدید تمایلی به ورود نداشته باشند و حتی سرمایهگذاران قبلی نیز به دلیل شرایط ناامن، از ادامه فعالیت منصرف شدهاند.
گودرزی با بیان اینكه آمریكا به عنوان یك بازیگر كلیدی در این زمینه، با چالشهایی مواجه است و سرمایهگذاری در این طرحها برای آنها صرفه اقتصادی ندارد، گفت: مردم كشورهای اسلامی و اروپایی به محصولات آمریكایی و اسرائیلی واكنش نشان داده و تحریمهایی را اعمال كردهاند.
وی در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت تأكید كرد: رژیم صهیونیستی نمیتواند به آرامش دست یابد و اگر به دنبال ثبات اقتصادی و امنیت است، بهتر است از این منطقه خارج شود. تهدیدات امنیتی از سوی محور مقاومت به وضوح نمایان است و حتی سیستمهای دفاعی مانند گنبد آهنین نیز نتوانستهاند مانع حملات شوند.
این كارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به جنگ رسانهای نابرابر میان محور مقاومت و صهیونیستها عنوان كرد: محور مقاومت، به ویژه حماس، با وجود عدم دسترسی به رسانههای بزرگ و بینالمللی، موفق به پیروزی در این جنگ رسانهای شده است. بیش از 200 خبرنگار با شجاعت و فداكاری در این جنگ شركت كردند و اخبار مربوط به جنایات صهیونیستها را به جهانیان منتقل كردند. این خبرنگاران با وجود خطرات جدی، تلاش كردند تا بشریت را از تهدیدات صهیونیستها آگاه كنند.
گودرزی با اشاره به حمایت جهانی از حق فلسطینیها برای دفاع از خود گفت: نكته قابل توجه این است كه 95 درصد از راهپیماییها علیه صهیونیستها برگزار شد و این نشاندهنده حمایت جهانی از حق فلسطینیها برای دفاع از خود و مطالبه حقوقشان است. این حمایتها به وضوح نشان میدهد كه صهیونیستها نه تنها برای فلسطین و لبنان، بلكه برای كل جهان یك خطر محسوب میشوند.
وی افزود: كشورهای زیادی به شكایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی پیوستهاند كه نشاندهنده شكست این رژیم در سطح بینالمللی است. تنها كشوری كه به حمایت از صهیونیستها ادامه میدهد، آمریكا است كه با وجود اعتراضات داخلی، همچنان از این رژیم دفاع میكند.