صدای جمهوری اسلامی ایران

مرتضویان بیان كرد: به نظر می‌رسد اصرار واشنگتن برای كوچ اجباری مردم غزه، اعتراف به شكست نظامی رژیم صهیونیستی است. وقتی اشغالگران در میدان جنگ نتوانسته‌اند مقاومت را درهم بشكنند، حال با ابزارهای دیپلماتیك و فشارهای بین‌المللی تلاش می‌كنند تا آنچه را در جنگ از دست داده‌اند، با سیاست‌های مهاجرت اجباری جبران كنند.

فاطمه مرتضویان، سردبیر برنامه "عصر مقاومت" در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، با بیان اینكه تأكید ایالات متحده و رژیم صهیونیستی بر كوچ اجباری فلسطینی‌ها، ریشه در سیاست دیرینه تغییر بافت جمعیتی سرزمین‌های اشغالی دارد، گفت: از سال 1948 تاكنون، بارها شاهد تلاش صهیونیست‌ها برای دور كردن و بیرون راندن فلسطینی‌ها از سرزمین‌هایشان بوده‌ایم، تا از این طریق اشغالگری خود را تثبیت نمایند.

وی با اظهار به اینكه این سیاست‌ها همواره با شكست مواجه شده است، بیان كرد: دلیل این شكست، در وهله اول، مقاومت مردمی و سازمان‌یافته فلسطینی‌ها، به ویژه مردم غزه است كه مانع از پذیرش چنین طرح‌هایی شده است. مردم غزه حاضر به ترك سرزمین خود، حتی در سخت‌ترین شرایط نیستند.

سردبیر برنامه "عصر مقاومت" افزود: دوم، افكار عمومی بین‌المللی نسبت به این اقدامات آگاه‌تر شده است و فشارها بر رژیم صهیونیستی و متحدانش، به ویژه آمریكا، افزایش یافته است. در سطح بین‌الملل، دادگاه‌هایی برگزار و تظاهرات مردمی به پا شده كه همه این‌ها سبب شده است تا این اقدامات بی‌ارزش جلوه كند.

مرتضویان اظهار كرد: دلیل سوم، ناكارآمدی راهكارهای نظامی و دیپلماتیك رژیم صهیونیستی و حتی آمریكا سبب شده تا آنها به سیاست‌های جدیدی مثل كوچ اجباری روی آورند. در واقع، آنها نتوانسته‌اند فشارهای نظامی و دیپلماتیك خود را به ثمر برسانند و هر بار كه فشارهای نظامی را بیشتر می‌كنند، مردم فلسطین و غزه متحدتر و مقاوم‌تر می‌شوند، كه این امر شكست آنها را آشكارتر می‌سازد.

وی در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با اشاره به اینكه محور مقاومت و حمایت‌هایی كه از آن صورت می‌گیرد، سبب شده تا چنین طرح‌هایی از سطح یك توطئه سیاسی فراتر نرود و عملاً امكان اجرایی شدن نداشته باشد، تصریح كرد: اظهارات رهبر حماس نشان می‌دهد كه این همان سیاست دیرینه صهیونیست‌ها است كه نه محور مقاومت و نه مقاومت مردم فلسطین، اجازه تحقق آن را نمی‌دهند.

سردبیر برنامه "عصر مقاومت" ادامه داد: به نظر می‌رسد اصرار واشنگتن بر این طرح، اعتراف به شكست نظامی رژیم صهیونیستی است. وقتی اشغالگران در میدان جنگ نتوانسته‌اند مقاومت را درهم بشكنند، حال با ابزارهای دیپلماتیك و فشارهای بین‌المللی تلاش می‌كنند تا آنچه را در جنگ از دست داده‌اند، با سیاست‌های مهاجرت اجباری جبران كنند. اما تجربه بارها نشان داده است كه این طرح‌ها نه تنها شكست خورده، بلكه سبب شده تنش‌ها در منطقه افزایش یافته و دامنه درگیری‌ها گسترده‌تر شود.

مرتضویان با بیان اینكه هرگونه بررسی نشان می‌دهد كه این اقدامات یك ناكامی است، گفت: ناكامی رژیم صهیونیستی در تحقق كوچ اجباری و ناكامی سیاست‌های آمریكا برای اجرای همان سناریوی قدیمی كه قبلاً در سوریه و عراق تجربه شده بود. در مورد مردم غزه اما این اقدامات بارها با شكست مواجه شده است.

وی افزود: در نهایت، مسئولیت بین‌المللی در قبال كوچ اجباری افزایش یافته و روزبه‌روز مشروعیت نامشروع رژیم صهیونیستی و حمایت متحدانش، مانند آمریكا و انگلیس، بیشتر برملا می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • نظام سلطه از صادرات ارزش‌ها و فرهنگ‌های انقلاب اسلامی نگران است

  • ایرانی‌ها به دو علت، سیاسی‌ترین مردم جهان شناخته می‌شوند

  • عربستان به‌دنبال اثبات خود به آمریكایی‌هاست

  • نحوه تبادل اسرا توسط حماس با برنامه‌ و هدفمند بود

  • جولانی با سفر به عربستان می‌خواهد جایگاهش را تثبیت كند

  • پیشرفت كشور در 4دهه گذشته دردنیا بی‌نظیر است

  • اعتقاد امام خمینی(ره) به حضور زنان در جامعه

  • گفتمان اصلی سخنان شیخ قاسم تهدید غایی رژیم صهیونیستی است

  • اعتقاد مردم به مرجعیت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد

  • بی‌عدالتی؛ مهمترین عامل سقوط سریع حكومت پهلوی