داور بخش خیابانی چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر اظهار كرد: ما شاهد حضور جوانان مستعد از دورافتادهترین مناطقی از كشورمان در این جشنواره هستیم كه كارهای ارزشمند خود را ارائه میدهند و این نشان میدهد كه عدالت فرهنگی، هنری و آموزشی انجام شده هرچند كه معتقدم كافی نیست و هنوز جای كار دارد.
ابوالفضل همراه، كارگردان، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و داور بخش خیابانی چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت گفت: امسال نیز همچون دو سال گذشته این افتخار نصیبم شد كه به عنوان یكی از داوران جشنواره تئاتر فجر در خدمت هنرمندان خوب كشور باشم.
وی افزود: خانه اصلی من تئاتر است و در این سالها همواره فعالیتهای نمایشی و تئاتر داشتم و عرصهای كه همیشه به آن تعلق خاطر دارم، تئاتر و سینمای انقلاب و دفاع مقدس است.
كارگردان تئاتر اظهار كرد: خوشبختانه آثار بسیار ارزشمندی از سوی جوانان مستعد كشورمان به جشنواره تئاتر امسال رسید و تمام تلاش خود را كردم كه كارها را به درستی رصد و قضاوت و داوری كنم.
همراه با بیان اینكه جشنواره تئاتر فجر امسال در سطح بسیار بالا و با دبیری آقای تقیانی پور برگزار شد، اظهار كرد: امسال خود مسئولان جشنواره تئاتر فجر به شهرستانها میرفتند و كارها را از نزدیك رصد میكردند و اكثر كارهای برگزیده در این جشنواره هم كارهایی بود كه از شهرستانها آمده بودند.
وی با اشاره به اینكه جشنواره تئاتر فجر به معنای واقعی كلمه، یك جشنواره ملی و سراسری است و انحصار از دست تهرانیها خارج شده است، گفت: ما شاهد حضور جوانان مستعد از دورافتادهترین مناطقی از كشورمان هستیم كه كارهای ارزشمند خود را ارائه میدهند و این نشان میدهد كه عدالت فرهنگی و هنری و آموزشی انجام شده هرچند كه معتقدم كافی نیست و هنوز جای كار دارد.
داور بخش خیابانی چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر در مصاحبه با رادیو مقاومت اظهار كرد: ما در جشنواره تئاتر فجر امسال شاهد آثاری در مباحث اجتماعی بودیم كه معنا و محتوای كار به خوبی به مخاطب منتقل میشد و این نوید را میدهد كه بچههای ما اطلاعات و ظرفیتهای خوبی دارند و امیدواریم با حمایتهای مسئولان شاهد آثار بیشتری از این جوانان در سالهای آینده نیز باشیم.
همراه با اشاره به اینكه تقریباً نیمی از آثاری كه به جشنواره تئاتر فجر امسال رسید به مفاهیم ارزشمند انقلاب و دفاع مقدس اختصاص داشت و با خروجی بسیار خوبی همراه بود، گفت: ما در این جشنواره شاهد آثاری از جوانان استان سیستان و بلوچستان بودیم كه جنبه انتقادی داشتند و شعارهای اصیل انقلاب را در قالب كارهای جذاب و با زبان طنز بیان كردند و به عبارت دیگر این جوانان مستعد، هنر تراز انقلاب اسلامی را ارائه دادند.
وی اظهار كرد: وظیفه ما فراتر از بحث داوری، این است كه صدای این جوانان مستعد را به گوش مسئولان برسانیم و از آنها درخواست كنیم كه هزینههای آنها را به مدت یك سال تأمین و حمایت كنند تا دغدغه مالی نداشته باشند و مردم سراسر كشورمان با آثار فاخر آشنا شوند.
همراه از مسئولان فرهنگی و هنری كشور تقاضا كرد كه این جوانان مستعد را رها نكنند و ظرفیت آنها را به كار گیرند.