كارشناس مسائل سیاسی رشد كشورمان را در 4دهه پس از انقلاب در دنیا بینظیر دانست و تأكید كرد: با توجه به پیشرفتهای صورت گرفته، حتی تحقق شاخصهای اقتصادی هم دستیافتنی است.
عطا بهرامی، كارشناس مسائل سیاسی در ارتباط زنده تلفنی با برنامه "خیابان پیروزی" رادیو مقاومت، با اشاره به شاخص توسعه انسانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار كرد: رشد این شاخص در ایران از سال 57 به این سو بالاترین در تمام دنیا بوده است.
وی با اشاره به اینكه بخش اعظم دستاوردهای انقلاب به شاخص توسعه باز میگردد، افزود: رهبر انقلاب افق بلندی را در تولید و عدم وابستگی و اثرگذاری بر دنیای خارج ترسیم كردند؛ ولی متأسفانه ما با اغتشاش ذهنی در مفاهیم اقتصادی دچار شدیم و نتوانستیم پایهها را سامان دهیم.
كارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینكه اقتصاد با دیگر مؤلفههای انقلاب سازگار نبوده است، افزود: امروز در حوزه فناوری، نیروی انسانی و نظامی با رشد و توسعه روبرو بودیم ولی اگر همین رویه در اقتصاد شكل میگرفت، به رشد ممتد 40 ساله میرسیدیم.
بهرامی به رادیو مقاومت گفت: چینشهای اقتصادی طوری صورت گرفته كه رضایت عمومی را به همراه ندارد و هنوز هم روی ریل درست قرار نگرفته است. مطالبات در مصوبات مجلس و نزد سایر قوای كشور دیده نمیشود؛ بلكه یك دور باطل در جریان است كه همچنان پیش میرود و برای نیازها، كافی نیست.
وی رشد كشورمان را در این 4دهه در دنیا بینظیر توصیف كرد و ادامه داد: نقطه مطلوب هم باید اتفاق افتد و راهكاری مشخص هم دارد؛ چراكه شاخصهای اقتصادی دستیافتنی هستند.
كارشناس حوزه سیاسی خاطرنشان كرد: مطالبات مردم از دولتها دقیق نیست و تحت تأثیر القائات اشتباه قرار میگیرند. به عنوان مثال در حوزه نظام بانكی از وامهای تبصرهای دفاع میكنیم و به دریافت آن امید داریم. وقتی وامهای دستوری در اقتصاد كشور وجود دارد، عملا راه تورم باز میشود و مردم هم طرفدار آن هستند.
بهرامی ارزانبودن انرژی را به دور ریختن منابع تشبیه كرد و آن را موجب تورم دانست و افزود: در این صورت، دولت مجبور به چاپ پول میشود؛ اما هدف اقتصاد باید جلوگیری از تورمزایی باشد. وقتی در انتخابات شعار درستی داده میشود، مردم به سمت آن میل نمیكنند و معمولا طرفدار شعارهای دیگر هستند.