كارشناس مسائل سیاسی گفت: وقتی از سوریه صحبت می كنیم به این معنی است كه ما پشت دروازه های قدس ایستادیم و همین وحشتی را در دل دشمنان ایجاد كرده است.
به گزارش رادیو مقاومت، «مهدی شكیبایی» كارشناس مسائل سیاسی، در برنامه جهان مرد گفت: بحث مقاومت و سازش قدمتی حدود 7 دهه در فلسطین دارد اما آنچه به عنوان مقاومت امروزه شاهدش هستیم 40 دهه قدمت دارد.
وی ادامه داد: سازش هم همین قدمت را دارد البته شاید یكسال كمتر. مقاومت براساس آنچه ایران دنبال می كند معتقد است همه مشكلات را با شعار ما می توانیم می شود حل كرد. نقطه مقابل این شعار، سازش است. آنها نقطه مقابل این شعار هستند و معتقدند حل مشكلات با شعار ما نمی توانیم پیش می رود.
كارشناس مسائل سیاسی همچنین افزود: این دو گفتمان چهار دهه است كه جزو جریان های برزگ منطقه ای هست و یك جریان مورد حمایت غرب قرار دارد اما دستاوردهایی كه ما با شعار ما می توانیم بدست آوردیم قابل قیاس نیست.
شكیبایی در ادامه بیان داشت: آنچه امروز پای كار جریان مقاومت است توده ملت ها و درباره سازش حاكمان هستند و اگر مروری كنیم متوجه می شویم كدام یك تا به حال موفق بوده اند؟
زمانیدكه قرارداد سازش میان مصر و رژیم صهیونیستی امضا می شود نوعی سرخوردگی در بین فلسطینی ها بوجود می آید و آنها را وادار می كند كه از مرحله تلاش برای آزادسازی فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی وارد شوند. در همین اثنی در ایران انقلاب اسلامی پیروز می شود و گفتمان جدیدی را ایجاد می كند.
وی ادامه داد: بعد از ان در ابتدای دهه 80 واژه مقاومت در ادبیات سیاسی ایران و منطقه وارد می شود و تا به امروز توانسته موفقیت های زیادی را بدست آورد. بدیهی ترین دستاورد جریان مقاومت این بود كه توانست همان زمان قطار عادی سازی را متوقف كرد و باعث شد جنبشی درون سرزمین های فلسطینی علیه رژیم صهیونیستی بوجود آید كه دستاوردهای زیادی در عرصه های نظامی و امنیتی برای فلسطینی ها حادث كرد.
شكیبایی در ادامه بیان داشت: مقاومت در معنای امروز كه وارد ادبیات سیاسی منطقه شد از دید ما مقاومت اسلامی است. اما تعریفی كه از مقاومت توسط اقای عرفات نمایندگی شده خالی از عنصر اسلامی و دینی است و آنها براساس قومیت و ملی گرایی و بازپس گیری خاك فلسطین تلاش می كردند.
وی در ادامه افزود: آن شاهكاری كه انقلاب اسلامی ایران انجام داد دخیل كردن عنصر اسلامی و دینی به درون مبارزه فلسطینی ها با رژیم صهیونیستی است و ورود این عنصر بود كه امروز توانسته در صحنه میدانی دستاوردهای زیادی را برای فلسطینی ها بدست آورد.
هدف جریان مقاومت و سازش در فلسطین یكی است و آن هم رها سازی قدس شریف و رهایی سرزمین فلسطین است و می خواهیم بدانیم كدام یك توانستند موفق باشند؟ در انتفاضه اول فلسطینی ها موفق شدند هویتی را به عنوان هویت ملی خودشان را به دنیا ثابت كنند. در انتفاضه بعدی به نام دولت فلسطینی را به دنیا تحمیل كردند.
وی ادامه داد: انتفاضه برآمده از مقاومت ملت فلسطین كه الگو گرفته از ملت ایران بود، این دو هویت یعنی هویت ملی فلسطینی و هویت دولت فلسطینی را بر افكار عمومی دنیا تحمیل كرد.
وی در ادامه نیز بیان داشت: وقتی از سوریه صحبت می كنیم به این معنی است كه ما پشت دروازه های قدس ایستادیم و همین وحشتی را در دل آنها ایجاد كرده است. در اولین سالگرد شهادت حاج قاسم و همرزمانش ما الان در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و ان شاءالله بزودی شاهد خروج آمریكا از این منطقه هستیم و این خروج مقدمه ای برای آزادسازی فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی است.
رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان میتوانند از طریق شماره 30000955 با برنامه های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.
انتهای پیام/