یك كارشناس مسائل راهبردی گفت: ما ایرانی ها اینطور هستیم كه قهرمانی در ذاتمان است و نطفه ما مكتبی و امام حسینی و مسیر رشدمان مهدوی و اباالفضلی است. مسیر نگاهمان زهرایی است و مسیر صبرمان زینبی است و مسیر توكلمان مهدوی.
به گزارش رادیو مقاومت، دكتر علیرضا داوودی كارشناس مسائل راهبردی در برنامه عصر مقاومت گفت: درباره ائمه اطهار (ع) این را شنیدیم كه می گویند هیچ وقت نسیه معامله نمی كنند. «آسمان در خاك چیزی دیدنی است، خاك بر افلاك چیز دیگری است» این را اختصاصا درباره حضرت زهرا (س) می گویند كه قدرت، یك وسعت آسمان بود به معنی هفت طبقه آسمان و بی نهایتش و این عظمت برای كسی قابل درك نیست. برای همین بسیاری از كسانی كه در حوزه مقاومت به نقطه اوج می رسند، معمولا به دو عنصر خیلی متوسل می شوند یكی به مادر سادات و دیگری به عمه سادات.
وی ادامه داد: ما در حوزه زندگی روزمره مان مثالی داریم و آنهم این است كه ارزش و اعتبار و قدر آگاهی را بگویم. شما زمانی كه از خانه خارج می شوید و می خواهید بازار بروید با چند حالت روبرو هستید. حالت اول این است كه می گوید می روم بازار ببینم چی هست بخرم؟ و خودش را می سپرد به آنچه كه آنجا می بیند. حالت دوم این است كه طرف می گوید می خواهم بروم بازار و این كالا را بخرم. مدل سوم این است كه می گوید من می خواهم به بازار بروم و از فلان مغازه این جنس را بخرم. مدل چهارم می گوید من می خواهم بروم بازار و از فلان مغازه كه فلان آقا در آن هست این كالا را بخرم و این چهار حالتی كه وقتی می خواهید خرید كنید با آن روبرو هستید.
وی ادامه داد: در هر چهار حالت هر چهار نفر وقتی وارد بازار می شود بازار را می بینند. در حالت اول چشمش همه چی را می بیند اما لزوما امكان دارد آنچه انتخاب می كند درست نباشد. در حالت دوم می داند چه می خواهد اما اینكه كدام مغازه معتبر این را دارد را نمی داند. حالت سوم مغازه معتبر را پیدا می كند پس زمان كمتری می گذارد. حالت چهارم فردی است كه حتی نفر منصف مورد اعتماد فروشنده را هم می شناسد و بدون اتلاف وقت اضافه خریدش را می كند.
وی ادامه داد: افرادی كه در حوزه مقاومت قدم می گذارند یكی از این چهار مرحله هستند. اما طرف می گوید من می روم تا به حوزه مقاومت بپیوندم خب باشد كجا با چی و چه ظرفیتی؟ كسی كه می خواهد به حوزه مقاومت بپیوندد نباید حق الناس به گردنش باشد و باید تسویه كند. حق خودش هم نباید بر گردن خودش باشد و اگر هم هست باید تسویه كند وگرنه اگر برود وقتش را تلف كرده است.
داودی گفت: حالت دوم در حوزه مقاومت می دانند برای چه می روند اما می روند برای پهنه وسیعی و حالت سوم می دانند دقیقا باید كجا روند و حالت چهارم می دانند باید پیش چه كسی بروند و حاج قاسم می دانست چی رو از چه كسی باید بگیرد؟ برای همین در زندگی شخصی مان وقتی می گویند مقاومت اولین موضوعی كه باید یاد بگیریم در كدام زمان و در كدام مكان و در رابطه با كدام موضوع متوسل به چه كسی شویم؟ بدانیم چه چیزی را از چه كسی و در چه موقعیتی بگیریم؟ جنس و فرم و موضوعیت توسل و توسل كننده مراتبی هستند كه یك یك ورود به مقاومت هستند.
وی ادامه داد: فردی ضد انقلاب معروف در حوزه هنر و فرهنگ است و با رسانه ای خارج از ایران مصاحبه كرد و یكربع درباره این صحبت كرد كه دین را قبول ندارم و اسلام چیست؟ و در آخر از او پرسید كه كنسرت شما چه زمانی است؟ گفت صبر كن شما یك ربع می گویی خدا را قبول ندارم و این ان شاءالله یعنی چی؟!
ما مسلمان ها و ما ایرانی ها به شرط این كه اصرار به خارج كردن خودمان از مدار توحید نداشته باشیم توسل كردن جزوی از ذاتمان است. حوزه مقاومت به آدم ها یاد می دهد وقتی توسل می كنی دیگر توكل داشته باش و خودت را منها كن و بسپر. پس وقتی كه به نامش و برای او و درآن زمان و آن مكان توسل كردید توكل هم داشته باشید كه می شود حتی اگر خار مغیلان سرزنش ها كند در این حوزه. چرا؟ چون برای شما بدون اینكه خودت بخواهی و بدانی نقش تعریف می شود.
این كارشناس رسانه افزود: اما چون این دو مسئله را در كنار هم قرار دادید این اتفاق می افتد. شما وقتی توسل كردید و توكل داشتید در مقاومت اولین خصیصه اش می شود شجاعت. آدمی كه شجاع است دیگر نمی ترسد و به قول حاج قاسم افتادم و بلند شدم، این آدم به دنبال عطیه الهی می دود و حاج قاسم دنبال شهادت می دوید. دو جوان را مقایسه می كنم یك جوان پای والدین را می بوسد و یك جوان هم جزو سلبریتی ها داشت خودش را برای دیده شدن هلاك می كرد و در پایان هر دو دیده شدند اما اولی دیده شد با چه افتخاری و دومی دیده شد با چه صلابتی و افتخاری. چرا؟ چون وقتی توكل و توسل كرد و دوید تا یك جایی كه دوید از آنجا به بعد برایتان می دوند. این ضمانت شده است.
وی ادامه داد: قبل از انقلاب ما در لبنان و فلسطین مقاومت شكل گرفته بود اما در انقلاب ما مقاومت تولد دیگری پیدا كرد. برای همین است كه این اصرار بر داشتن صلابت به واسطه توسل و توكل داشتن و ورود به دایره شجاعت شما را فقط و فقط شریك با اهلش می كند. حالا اینجا شریك شما و شریك مقاومت كیست؟ كه در سخت ترین حالت ها پیكر را برمی گردانند اما با صلابت. برای همین است كه اگر خداوند این فرصت را داد كه ما آسمان را در آسمان ببینیم اصرار نداشته باشیم كه خودمان را روی خاك نگه داریم. آسمان در خاك جایی ندارد و برای دیدن آسمان رفتن زیر خاك معنایی ندارد و تلاش كنیم به اندازه وسعت آسمان حركت كنیم و سرمان را بالا بگیریم شجاعت مان به ثمن بخث نفروشیم و یادمان باشد توسل به مادر سادات و عمه سادات معجزه می كند. این معجزه را در سوریه عراق یمن بحرین لبنان فلسطین و خود ایران.
وی افزود: حواس پرتی اولین رمز شیطان است برای خارج كردن ما از دایره مقاومت و نیازی به جنجال كردن ندارد. داعش می خواست فیلم شهادت شهید حججی را پخش كند كه مردم از داعش بیشتر بترسند و از آن به بعد مردم دیگر داعش را حساب نكردند چون صلابت یك بچه كل حیثیت داعش را به باد داد. متوسل شدن و توكل كردن سپر خیلی از بلاها است از جمله خود محوری.
كارشناس رسانه بیان داشت: مردم ایران مردم عزیزی هستند. كشتی نفت كش كُره ای را نیروی دریایی سپاه گرفت. همه دنیا گفتند ناو می فرستیم. شما نگاه كنید در 48 ساعت گذشته پیام هایی كه توسط ایرانی ها دیده شدند این بود كه جومونگ، سوسانو و ... را فراخوان كردند و موضوع را به سمت دیگری بردند و اگر كره ای ها واكنش ایرانی ها را ببینند شاید دیگر ملت سابق نشوند.
وی ادامه داد: ملتی كه قهرمانی در ذاتش است. ما ایرانی ها اینطور هستیم كه قهرمانی در ذاتمان است و نطفه ما مكتبی و امام حسینی و مسیر رشدمان مهدوی و ابالفضلی است. مسیر نگاهمان زهرایی است و مسیر صبرمان زینبی است و مسیر توكلمان مهدوی.
الان هم یك ناو را به منطقه آورده و الان كجای دنیا با یك ناو می تواند یك كشور را بزند؟ یادمان نرود كه ایران گلوبال هارك و آركیو 170 را خوابوند. یادمان نرود كه قرار بود تهران را سه روزه بگیرند و دو هفته اس كار تهران را قبول می كنند
وی افزود: وقتی از مقاومت صحبت می كنیم این جمله را درون خودمان نهادینه كنیم: «غیر از خداوند تبارك و تعالی از هیچ كسی نترسیم». آمریكا كیست؟ تهش ترامپ و ... شده است. حاج قاسم غیر خدا از هیچ كسی نمی ترسیدند و شهدای مقاومت و افراد صاحب نام در حوزه مقاومت از هیچ كس غیر خدا نمی ترسیدند و تنها دغدغه شان این است كه به من نوعی تفهیم كنند كه نترس، بایست، مقاومت كن، توكل داشته باش و توسل كن و اگر جان ناقابلی داری برای این انقلاب در كف دست بگذار.
مقام معظم رهبری در سال 78 در دانشگاه تهران بعد از كوی دانشگاه گفتند: مولای من شاهد باش، ما هر آنچه در توان داشتیم گذاشتیم و سال 88 جمله این می شود: مولای من شاهد باش هرچه در توان داشتم گذاشتم و جسم علیلی دارم كه آن را هم در راه انقلاب خواهم داد. مقتدای ما چنین فردی است بنا براین معنایی ندارد دلهره داشتن. شما در پهنای این عالم حركت كن تهش زدن است و می زند ولی اگر شما نترسید شما ابتدا می زنید و اگر هم شما را بزنند به ثواب بزرگی به نام شهادت می رسید و اینجا می شود عبارت آخر كه می گوید هنر مردان خداست.
رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان میتوانند از طریق شماره 30000955 با برنامه های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.
انتهای پیام/